Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Περισσότερα
    ΑρχικήΜόδα24 Μοναδικές στιλιστικές ιδέες για γυναίκες άνω των 40!

    24 Μοναδικές στιλιστικές ιδέες για γυναίκες άνω των 40!

    Οι γυναίκες άνω των 40, είναι ακαταμάχητες και σίγουρα δείχνουν κατά πολύ μικρότερες πλέον, αφού προσέχουν τον εαυτό τους πολύ περισσότερο από παλιά. Οι στιλιστικές τους επιλογές είναι πολύ πιο προσεγμένες και κομψές από ποτέ άλλοτε, με αποτέλεσμα να θεωρούνται οι πιο σικάτες και θηλυκές γυναίκες.

    Θα σου δείξω κάποιες ιδέες για να δεις πως μπορείς να φορέσεις το τζιν σου αλλά παράλληλα να μην χάσεις από τη θηλυκότητα και τη γοητεία σου. Ακόμη, θα δεις όμορφες επιλογές με φορέματα και υφασμάτινα παντελόνια που θα σου χαρίσουν στυλ και φινέτσα. Τα πανωφόρια που μπορείς να βάλεις είναι πολλά και όλα μοναδικά. Ας δούμε καλύτερα μερικά από τα πιο κομψά outfit για γυναίκες άνω των 40.

    Κομψά look για γυναίκες άνω των 40!

    Φορέματα

    forema me sakaki gynaikeio gynaikeio forema gkri gynaikeio galazio forema

    gynaikeio kokkino forema me sakaki gynaikeio forema mayro me foulari tigre

    Τα φορέματα που επιλέγεις είναι συνήθως κάτω από το γόνατο, χωρίς να αποκλείουμε κάποια μοναδικά φορέματα σε A-γραμμή με μα ζώνη στη μέση που χαρίσουν κομψό και μοντέρνο στυλ. Το κόκκινο της φωτιάς και τα παλ χρώματα είναι από τα αγαπημένα των γυναικών άνω των 40 καθώς κολακεύουν κάθε γυναίκα και αναδεικνύουν την προσωπικότητά τους. Δες εδώ 4 Απλές συμβουλές για να δείχνεις κομψή σε κάθε σου εμφάνιση!

    Τζιν παντελόνι

    mpornto mplouza me tzin kai poukamiso tzin me sakaki mple kai foularitzin me mpluza makria mpornto

    tzin me sakaki tzin me xaketa kitrinhtzin me poukamisa galazia

    Το τζιν δεν παύει να είναι διαχρονική αξία σε κάθε ηλικία. Φόρεσε το με ένα σακάκι και γόβες για θηλυκό και γοητευτικό look, ή ε μια ζακέτα και φουλάρι για σικάτη εμφάνιση που κολακεύει κάθε γυναίκα.

    Υφασμάτινο παντελόνι

    gynaikeio mauro panteloni me poukamisa gynaikeio dermatini panteloni gynaikeio mauro panteloni me sakaki

    gynaikeio mayro panteloni me tzin mpoufan gynaikeio kafe panteloni gynaikeio roz panteloni me poukamiso mauro

    Το υφασμάτινο παντελόνι είναι από τις αγαπημένες επιλογές αυτής της ηλικίας λόγω της άνετης εφαρμογής του, τις χρωματικές επιλογές του και το υπέροχο στυλ που χαρίζει. Επίλεξε το χρώμα και το σχέδιο που αγαπάς και να είσαι σίγουρη πως θα σε αποζημιώσει σε κάθε σου έξοδο με την κομψή του εμφάνιση.

    Πανωφόρια

    gynaikeio palto makri emprime gynaikeio sakaki mpez makri gynaikeio sakaki mayro

    gynaikeia kamprarntinagynaikeio palto prasino makrigynaikeia zaketa gkri

    Το γυναικείο πανωφόρι χαρίζει στυλ και ζεστασιά. Επίλεξε ,μια ζακέτα που θα σε συνοδέψει σε κάθε σου έξοδο με κομψότητα και άνεση ή μια υπέροχη καμπαρντίνα που χαρίσει φινέτσα και υπέροχο look. Τα μακριά παλτό είναι μέσα στη μόδα και μπορούν να φορεθούν από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ, προσφέροντάς σου μοναδικό στυλ που εντυπωσιάζει. Δες ακόμη 16 μοναδικά γυναικεία παλτό για το χειμώνα 2018!

    Οι γυναίκες άνω των 40, είναι γοητευτικές και θελκτικές και μπορούν να αναδείξουν την υπέροχη ηλικία τους με ρούχα που τις κολακεύουν. Επίλεξε αυτό το στυλ που ταιριάζει με την προσωπικότητά σου και λάμψε σε κάθε σου έξοδο.

    >

    ΑΡΜΟΝΙΑ

    Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί, ή ξεραθεί!

    Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

    Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

    ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

    ****************************************** "ΑΡΜΟΝΙΑ" Ομάδα Ενεργών Πολιτών ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της Ομάδας Ενεργών Πολιτών "ΑΡΜΟΝΙΑ", ή των Συντακτών της...

    Τελευταία αρθρα