Τι χρώμα μάτια έχεις; Δες ποιο μακιγιάζ σου ταιριάζει!

0
413

Κατά καιρούς,όλες έχουμε πειραματιστεί με διάφορες σκιές και αποχρώσεις για να πετύχουμε ένα κομψό λούκ στο μακιγιάζ μας.

Κάποιες φορές το πετυχαίνουμε,άλλες όχι. Το χρώμα των ματιών μας παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο ποια σκιά θα χρησιμοποιήσουμε,μιας και όπως λένε όλοι τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας και πρέπει να είναι πάντα όμορφα…

Οπότε, μιας και έχω κάνει και γω πολλά πειράματα, έψαξα και βρήκα τι σου ταιριάζει ανάλογα το χρώμα των ματιών σου! Για να δούμε!

Δες ποιο μακιγιάζ σου ταιριάζει ανάλογα το χρώμα ματιών σου!

makigiaz-edivagr

Ιδανικό μακιγιάζ αν έχεις μπλε μάτια! 

makigiaz-edivagr-mple

Τα χρώματα που σου πάνε είναι το πορτοκαλί,το φυσικό ανοιχτό καφέ,το χρυσαφί,το μπρονζέ,το βερυκοκί και το ροδακινί. Το πορτοκαλί είναι ένα χρώμα που ταιριάζει απίστευτα με το μπλέ των ματιών σου,οπότε οι αποχρώσεις του ταιριάζουν καταπληκτικά με τα μάτια σου.

Τα χρώματα που πρέπει να αποφύγειςείναι το μπλέ και το πράσινο που μπορούν να »επισκιάσουν»το τόσο όμορφο φυσικό χρώμα των ματιών σου.

makigiaz-edivagr-mple-skouro

Extra tip: Μπορείς να τονίσεις την εξωτερική γωνία του ματιού σου με μία πιο σκουρόχρωμη σκιά για να δημιουργήσεις ένταση στο βλέμμα.Λίγη μάσκαρα είναι ιδανική για τέλειο βλέμμα.

Όμορφο μακιγιάζ για πράσινα μάτια!

makigiaz-edivagr-prasina

Τα χρώματα που σου πάνε είναι το μωβ, το ροζ,το δαμασκηνί, το μελιτζανί, το ανοιχτό καφετί και τo χρυσαφί πάνε πάρα πολύ στα μάτια σου.Τα χρώματα που πρέπει να αποφύγεις είναι, κυρίως το ανοιχτό μπλε. Δεν δημιουργεί όμορφο αποτέλεσμα συνήθως.

makigiaz-edivagr-prasina-skouro

Extra tip: Οι σκιές στις αποχρώσεις του μωβ μπορούν να δημιουργήσουν ενα ωραίο αποτέλεσμα,ενώ με λίγη σκουρόχρωμη σκιά στην εξωτερική γωνία του ματιού μπορείς να δημιουργήσεις ενα όμορφο βραδινό λουκ. Πρόσθεσε και λίγο eyeliner και είσαι έτοιμη για το βράδυ.

Υπέροχο μακιγιάζ για καστανά μάτια!

makigiaz-edivagr-mple-kastana

Είσαι από τις πιο τυχερές μιάς και σου πάνε σχεδόν όλα τα χρώματα και οι αποχρώσεις τους.Οι ιδανικές αποχρώσεις για σένα είναι οι χρυσές και οι μπρονζέ. Τα χρώματα που καλύτερα να αποφύγεις είναι εκείνα που μοιάζουν στο χρώμα των ματιών σου.

makigiaz-edivagr-mple-kastana-skouro

Extra tip: Τόνισε το βλέμμα σου με λίγο μολύβι,eyeliner και μάσκαρα.

Άν έχεις να μου πείς κάτι για τη συμβουλή,άφησε μου ενα σχόλιο απο κάτω ή πρότεινε μου τις δικές σου ιδέες.