Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Περισσότερα
    ΑρχικήΕντυπωσιακάΤο μήνυμα μιας γυναίκας που πέθανε για 27 λεπτά και επανήλθε στη...

    Το μήνυμα μιας γυναίκας που πέθανε για 27 λεπτά και επανήλθε στη ζωή «στοιχειώνει» το Διαδίκτυο

    Μια γυναίκα μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία από το ασυνήθιστο τατουάζ της και την ιστορία που κρύβεται πίσω αυτό, προκαλώντας ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις.

    Εκ πρώτης όψεως φαίνεται πως είναι τυχαία σύμβολα σε κάποια γλώσσα που δεν βγάζουν νόημα, ωστόσο με μια πιο προσεκτική ματιά σχηματίζεται η φράση «It’s real» (είναι αληθινό).

    Η Μάντι Τζόνσον «χτύπησε» το τατουάζ αυτό στο χέρι της για τη θεία της, Τίνα Χάινς, η οποία θεωρείτο νεκρή για 27 λεπτά πριν την επαναφέρουν οι γιατροί στη ζωή.

    Όταν επανήλθε από την ανάνηψη που της έκαναν λόγω καρδιακού επεισοδίου, ζήτησε ένα στυλό και έγραψε σε ένα μπλοκάκι το μήνυμά αυτό.

    Όταν την ρώτησαν τι εννοεί με το «είναι αλήθεια», κοίταξε πάνω, υπονοώντας τον παράδεισο και ξέσπασε σε κλάματα.

    Πολλοί γιατροί και επιστήμονες πάντως βλέπουν με δυσπιστία την ιστορία της, επικαλούμενοι έρευνες που αναφέρουν ότι με το που σταματήσει η καρδιά, ο εγκέφαλος συνεχίζει να λειτουργεί για λίγα λεπτά και ως εκ τούτου, η ιστορία που «βίωσε» ενδέχεται να είναι αποκύημα της… φαντασίας της.

    Όπως και να έχει, οι φωτογραφίες έγιναν viral στο Διαδίκτυο που πάντα «διψά» για τέτοιες ιστορίες.

    ΠΗΓΗ:cnn.gr

    >

    ΑΡΜΟΝΙΑ

    Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί, ή ξεραθεί!

    Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

    Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

    ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

    ****************************************** "ΑΡΜΟΝΙΑ" Ομάδα Ενεργών Πολιτών ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της Ομάδας Ενεργών Πολιτών "ΑΡΜΟΝΙΑ", ή των Συντακτών της...

    Τελευταία αρθρα