Αγωνία για την εξαφανισμένη αστροφυσικό: Οι φωνές, το αίμα και το στίγμα του κινητού

0
104

Καθώς όλοι αναζητούν ένα ίχνος της 35χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού, μόνιμης κατοίκου Κύπρου, έρχονται στο «φως» στοιχεία γύρω από τις τελευταίες ώρες πριν εξαφανιστεί στην Ικαρία. 

Σύμφωνα με το sigmalive, η καμαριέρα του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε η γυναίκα με τον σύντροφό της, ανέφερε στον ξενοδόχο και την ΕΛ.ΑΣ. πως ένα βράδυ πριν χαθούν τα ίχνη της Natalie, είχε ακούσει φωνές από το δωμάτιο. 

«Άκουσα κάποιες φωνές το προηγούμενο βράδυ. Σε έλεγχό μου στο δωμάτιο διαπίστωσα ότι υπήρχε σεντόνι απλωμένο στον καναπέ του υπνοδωματίου, κάτι που ίσως παραπέμπει στο συμπέρασμα ότι το ζευγάρι κοιμήθηκε σε ξεχωριστούς χώρους το προηγούμενο βράδυ», είπε η καμαριέρα στον ξενοδόχο Θοδωρή Θεοδωράκη.

Οι αποκαλύψεις του ξενοδόχου

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου όπου έμενε η γυναίκα με τον σύντροφό της μίλησε στο sigmalive και επιβεβαίωσε την είδηση περί εντοπισμού κηλίδων αίματος στο δωμάτιο όπου διέμενε η Αγγλοκύπρια με τον σύντροφό της.

«Όντως εντοπίστηκαν λίγες κηλίδες αίματος σε τρία διαφορετικά σημεία. Εντοπίστηκαν λίγες κηλίδες αίματος στο μαξιλάρι, στο σεντόνι καθώς και μπροστά από τον καθρέφτη», είπε ο ξενοδόχος.

Πάντως ο κ. Θεοδωράκης ξεκαθάρισε ότι οι κηλίδες αίματος δεν παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με τη δική του εκτίμηση, καθώς ήταν πάρα πολύ λίγες σε συγκεκριμένα σημεία.

«Μάλλον θα πρόκειται για ρινορραγία».

Το παιδί χθες έτρεχε με τους πυροσβέστες σαν τρελός. Πανικοβλημένος,  ανησυχούσε, έως έκλαιγε ο άνθρωπος. Μου είπε “για όνομα του Θεού  ολόκληρη επιχείρηση, με ελικόπτερα, θερμικές κάμερες και δεν μπορεί να  βρεθεί ακόμα αυτή η κοπέλα; Άνοιξε η γη και την κατάπιε;”» δηλωσε στο  κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Θοδωρής Θεοδωράκης.

Σύμφωνα με τον σύντροφό της, το πρωί εκείνης της ημέρας είχε ανοίξει η μύτη της 35χρονης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με τον ξενοδόχο, το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της 35χρονης αγνοούμενης εντοπίστηκε στο απέναντι νησί που λέγεται «Φούρνοι».

«Για να φτάσεις στο εν λόγω νησί πρέπει απαραιτήτως να χρησιμοποιήσεις καράβι. Ωστόσο κάποτε όντως υπάρχει μπέρδεμα, καθώς έχουμε πολύ κοντά μας κεραίες κινητής τηλεφωνίας που προκαλούν παρεμβολές».

Το μυστήριο με το κινητό της τηλέφωνο

Όπως έγινε γνωστό, το πρωί της Τρίτης το κινητό της 35χρονης το οποίο ήταν κλειστό, εξέπεμψε σήμα, σχεδόν ένα 24ωρο μετά την εξαφάνισή της. Οι Αρχές έστειλαν δύο μηνύματα SMS στον αριθμό, τα οποία όμως έμειναν αναπάντητα. Από την προσπάθεια γεωεντοπισμού, βρέθηκαν δύο στίγματα εκπομπής σε διαφορετικά σημεία της Ικαρίας.

Θρίλερ στην Ικαρία: Αγνοείται Βρετανίδα τουρίστρια – Πηγή: ikariaki.gr