Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Περισσότερα
    ΑρχικήΕπικαιρότηταΣτο επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη – Ποια θέση αναλαμβάνει ηΜαρία Χούκλη:

    Στο επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη – Ποια θέση αναλαμβάνει ηΜαρία Χούκλη:

    Μαρία Χούκλη: Η γνωστή δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη, πήρε την θέση της ειδικής συμβούλου στο Πολιτικό Γραφείο, μια θέση αξιοσέβαστη. Παρακάτω έχουμε το βιογραφικό της.

    Μαρία Χούκλη: Εντάχθηκε στο επιτελείο του Μητσοτάκη

    Σύμφωνα με το ΦΕΚ της 22ας Αυγούστου, ο διορισμός ισχύει από τις 9 Ιουλίου. Η δημοσιογράφος πήρε την θέση ειδικής συμβούλου στο Πολιτικό Γραφείο του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό Χρήστου – Γεώργιου Σκέρτσου.

    Η Μαρία Χούκλη γεννήθηκε στις Σέρρες το 1961. Σπούδασε νομική στη Θεσσαλονίκη, και μετέπειτα εργάστηκε ως δικηγόρος για 2 χρόνια.

    Το 1987 εργάστηκε για πρώτη φορά στην ΕΤ3. Αργότερα δούλεψε σε ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς επιστρέφοντας όμως το 2001 στην κρατική τηλεόραση. Παρουσίασε την εκπομπή «Ομιλείτε Ελληνικά» με σκοπό την σωστή χρήση της ελληνικής γλώσσας. Το 2007 πριν από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου ήταν η συντονίστρια στην «τηλεμαχία».

    Επιπλέον εργάστηκε ως εκφωνήτρια στο ραδιόφωνο και μέχρι το καλοκαίρι του 2010 ήταν η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων στον κρατικό κανάλι ΝΕΤ. Στις 2 Σεπτεμβρίου 2010 ανακοινώθηκε η πρόσληψη της στον ΑΝΤ1 ως παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Είχε εκλεχθεί επανειλημμένα «Δημοσιογράφος της χρονιάς».

    Δείτε εδώ το ΦΕΚ.

    >

    ΑΡΜΟΝΙΑ

    Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί, ή ξεραθεί!

    Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

    Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

    ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

    ****************************************** "ΑΡΜΟΝΙΑ" Ομάδα Ενεργών Πολιτών ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της Ομάδας Ενεργών Πολιτών "ΑΡΜΟΝΙΑ", ή των Συντακτών της...

    Τελευταία αρθρα