Σμαράγδα Καρύδη: Μου δημιουργεί θλίψη, με στεναχωρεί η εικόνα του γάμου και του νυφικού

0
177

Για το πώς βλέπει το γάμο αποκάλυψε η Σμαράγδα Καρύδη. Η ηθοποιός μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη και αναφέρθηκε στο πώς ένιωσε όταν φόρεσε νυφικό, αλλά και γενικά τον θεσμό του γάμου, ενώ αποκάλυψε και τι ρόλο παίζει στη ζωή της ο έρωτας.

«Το νόμιμο του γάμου δεν μου αρέσει, μου ακούγεται κάπως. Δεν φαντάζομαι να πεθαίνω μόνη μου, αλλά με φαντάζομαι γριά να πεθαίνω χεράκι-χεράκι με τον γέρο μου στο παγκάκι», είπε η ηθοποιός

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε: «Το νυφικό δεν με συγκινεί καθόλου. Δεν με έχω φανταστεί ποτέ. Μου δημιουργεί θλίψη, με στεναχωρεί η εικόνα του γάμου και του νυφικού. Αυτή η δέσμευση του για πάντα με ενοχλεί. Φαντάσου πώς όταν αγόρασα σπίτι μου φάνηκε σαν ‘τάφος’. Τελικά το νοίκιασα και ζω αλλού. Έχω έναν εαυτό αισιόδοξο και με αυτοπεποίθηση που με σπρώχνει μπροστά και έναν φοβικό που με τραβάει πίσω. Το πρόβλημα με τον χρόνο είναι ότι δεν έχει σταματημό. Γενικά είμαι οκ, έχω καλή σχέση με τον εαυτό μου, αλλά κάποιες φορές περνάω κρίση και δεν μου αρέσουν πολλά πάνω μου. Δεν θα αγγίξω την τελειότητα, το έχω αποδεχτεί. Προσπαθώ όμως να είμαι cool. Τα πρώτα χρόνια στη δουλειά κρατούσα πολλές άμυνες από τον φόβο μου και πολλοί πίστευαν πώς είμαι σνομπ. Ο έρωτας στην ζωή μου παίζει τον ρόλο που παίζει σε όλους τους άλλους. Πάντα θυμάμαι τον εαυτό μου ζευγαρωμένο. Δεν με έχω στο κεφάλι μου ως μια γυναίκα που ζει μόνη της και τα κάνει όλα μόνη της. Δεν με βλέπω έτσι. Το νόμιμο του γάμου δεν μου αρέσει, μου ακούγεται κάπως. Δεν φαντάζομαι να πεθαίνω μόνη μου, αλλά με φαντάζομαι γριά να πεθαίνω χεράκι-χεράκι με τον γέρο μου στο παγκάκι».