Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Περισσότερα
    ΑρχικήΕπικαιρότηταΔύσκολες στιγμές για τη Ζέτα Μακρυπούλια

    Δύσκολες στιγμές για τη Ζέτα Μακρυπούλια

    Έφυγε από τη ζωή αγαπημένο της πρόσωπο

    Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την ηθοποιό και παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια, καθώς έφυγε από τη ζωή ένα αγαπημένο της πρόσωπο. Ο λόγος για τη γιαγιά της, την κυρία Αγορίτσα, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 95 ετών και βύθισε σε ανείπωτη θλίψη την οικογένειά της.

    Η γιαγιά της οικοδέσποινας του «Rouk Ζouk» ζούσε στην Ποταμούλα Αγρινίου και η κηδεία της (όπως αναφέρει το agriniosite.gr) θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τρίτη, στις 11:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ποταμούλας Αγρινίου. Στο πλευρό της Ζέτας Μακρυπούλιας είναι αγαπημένα πρόσωπα και, φυσικά, ο σύντροφός της Μιχάλης Χατζηγιάννης.

    Η γνωστή ηθοποιός έχει πάρει και το όνομα της γιαγιάς της, αφού βαφτίστηκε Αγορίτσα – Ζωή Μακρυπούλια και από το Ζωή προέκυψε το Ζέτα. Πριν από μερικά χρόνια, η Ζέτα είχε βρεθεί εκεί που ζούσε η γιαγιά της και εκείνη την είχε υποδεχτεί με πολλή χαρά. Είχε, μάλιστα, εξηγήσει το όνομά της: «Με βάφτισαν Αγορίτσα για να γεννήσω αγόρι όταν θα γινόμουν μάνα. Και, πράγματι, έκανα τον Κώστα, τον πατέρα της Ζέτας μου».

    Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε για το πώς αντιμετωπίζει το «τέλος»: «Ακόμη τον φόβο του θανάτου δεν τον έχω ξεκάθαρο μέσα μου. Όταν ήμουν πιο μικρή είχα μια έννοια για τον θάνατο σε σχέση με τους άλλους, τους δικούς μου. Τώρα το βλέπω πιο ώριμα. Επίσης, κάποια πράγματα τα παίρνω όπως με συμφέρουν. Να μια ωραία συμβουλή. Γίνομαι θεατής του εαυτού μου και σκέφτομαι αν με συμφέρουν κάποιες σκέψεις, αν με εξυπηρετούν. Δεν είναι εύκολο, θέλει κόπο. Αλλά το προσπαθώ. Κι έτσι πετάω πολλά στα σκουπίδια, τα βάζω στην άκρη. Με συμφέρει να σκέφτομαι ότι υπάρχει κι άλλη ζωή. Δεν τελειώνουν όλα εδώ. Θυμάμαι ένας φιλόλογος στο σχολείο μας είχε πει πως μετά τον θάνατο είναι το απόλυτο σκοτάδι. Και είχα τρομάξει. Πιστεύω σε μια ανώτερη δύναμη. Για κάποιον λόγο ερχόμαστε, κάτι κατακτάμε εδώ, κάπου αλλού θα πάμε»

    (Instagram)

    >

    ΑΡΜΟΝΙΑ

    Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί, ή ξεραθεί!

    Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

    Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

    ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

    ****************************************** "ΑΡΜΟΝΙΑ" Ομάδα Ενεργών Πολιτών ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της Ομάδας Ενεργών Πολιτών "ΑΡΜΟΝΙΑ", ή των Συντακτών της...

    Τελευταία αρθρα