Μέλπω Ζαρόκωστα: Έχω περάσει τέσσερις καρκίνους

0
203

Η τετραπλή απειλή που ξεπέρασε

«Είχα καρκίνο, ο ένας μαστός δεν υπάρχει. Θα ήθελα να φύγει και ο άλλος μαστός, γιατί έτσι κι αλλιώς πολλά ψεύτικα υπάρχουν σε μια γυναίκα, πόσο μάλλον αυτά που δεν φαίνονται κιόλας. Ύστερα από 2-3 χρόνια, μου βγαίνει ένα πραγματάκι πάλι. Τρέχω πάλι, λέω αυτό. Μου λέει δεν είναι τίποτα… τέσσερις καρκίνοι ο ένας μετά τον άλλον. Μικροπράγματα τα υπόλοιπα».

Ο γιος της και το πρώτο της διαζύγιο

«Ο γιος μου γεννήθηκε αφού είχαμε χωρίσει με τον Βίκτωρα Παγουλάτο. Μια βραδιά βρεθήκαμε προσπαθώντας ο καημένος να συνενώσει τα σπασμένα. Δεν κολλούσαν. Πάλι ο ίδιος θα ήταν. Ένας υπέροχος δάσκαλος, ένας θαυμάσιος άνθρωπος, αλλά νευρικός, περίεργος», αποκάλυψε η Μέλπω Ζαρόκωστα.

Η εξομολόγηση της για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ο μύθος γύρω από το όνομα της μοναδικής Ελληνίδας σταρ είναι ακόμα ζωντανός. Όλοι επιθυμούν να μάθουν ακόμα άγνωστες πτυχές από την ζωή της αείμνηστης ηθοποιού. Η Μέλπω Ζαρόκωστα μίλησε για την σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Άνθρωποι που την ήξεραν καλά ρίχνουν συνέχεια φως γύρω από την καριέρα και την προσωπική της ζωή, όπως η συμπρωταγωνίστρια της, Μέλπω Ζαρόκωστα. Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του πρωινού προγράμματος του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων δήλωσε: «Η Αλίκη μου έλεγε να πηγαίνουμε μαζί να ψωνίζουμε ρούχα. Με την Αλίκη δεν ήμασταν φίλες, δεν ταιριάζαμε, ήμασταν διαφορετικοί χαρακτήρες. Δεν ήταν φίλη μου, αλλά με εκτιμούσε και την εκτιμούσα. Λυπόμουν βαθιά που ένα τόσο ταλαντούχο παιδί ήθελε να γίνει σούπερ σταρ. Τα κατάφερε, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ήταν ευτυχισμένη», είπε η ηθοποιός στην συνέντευξη της.