Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Περισσότερα
    ΑρχικήΚηφισιάΚηφισιά: Ξεκίνησε ο 4ος κύκλος του προγράμματος "Ολοι μαζί μπορούμε και στη...

    Κηφισιά: Ξεκίνησε ο 4ος κύκλος του προγράμματος “Ολοι μαζί μπορούμε και στη γνώση”

    Ξεκίνησε τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019  στο Δήμο Κηφισιάς ο τέταρτος κύκλος της δράσης του “Όλοι μαζί μπορούμε και στη γνώση”, που αφορά την εκπαίδευση ατόμων της τρίτης ηλικίας στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και διαδικτύου.

    Στο πρώτο σεμινάριο στο Β’ ΚΑΠΗ Αλωνίων παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, συνοδευόμενος από την αρμόδια Αντιδήμαρχο Ασπασία (Νίνα) Βλάχου, ενώ από την Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»  η  κα  Δώρα Γιαννακάκη.

    Ο κ.  Θωμάκος συνομίλησε με τους εκπαιδευόμενους, τους εκπαιδευτές και τους εθελοντές της δράσης, τονίζοντας μεταξύ άλλων την αξία της δια βίου μάθησης αλλά και του εθελοντισμού.

    Η δράση υλοποιείται για τέταρτη φορά στον Δήμο Κηφισιάς, μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία την προηγούμενη σεζόν και τη θερμή ανταπόκριση του κοινού.  

    Σκοπός των σεμιναρίων που θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019  είναι η εκμάθηση βασικών δεξιοτήτων υπολογιστών και ασφαλούς πλοήγησης στο Διαδίκτυο. Στο τέλος της εκπαιδευτικής δράσης απονέμονται βεβαιώσεις σπουδών για τους εκπαιδευόμενους και τους εκπαιδευτές.

    >

    ΑΡΜΟΝΙΑ

    Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί, ή ξεραθεί!

    Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

    Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

    ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

    ****************************************** "ΑΡΜΟΝΙΑ" Ομάδα Ενεργών Πολιτών ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της Ομάδας Ενεργών Πολιτών "ΑΡΜΟΝΙΑ", ή των Συντακτών της...

    Τελευταία αρθρα