111,525ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου, 2021
111,525ΥποστηρικτέςΚάντε Like
ΑρχικήΕντυπωσιακάΑγριογούρουνο ανάγκασε έναν κλέφτη στο Γύθειο να ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία

Αγριογούρουνο ανάγκασε έναν κλέφτη στο Γύθειο να ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία

Περιστατικό μου μοιάζει απίστευτο, σχεδόν σαν ανέκδοτο, συνέβη στο Γύθειο, όταν διαρρήκτης αναγκάστηκε να ζητήσει τη βοήθεια της αστυνομίας για να γλιτώσει από ένα αγριογούρουνο!..

Στην ΕΛ.ΑΣ. ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσουν την άποψή τους αν θα πρέπει να χρησιμοποιούν μόνο εκπαιδευμένα σκυλιά. Ίσως θα πρέπει να στραφούν και στα αγριογουρούνα, αφού βρήκαν βοήθεια από ένα τέτοιο στο Γύθειο, με αποτέλεσμα να συλλάβουν έναν διαρρήκτη…

Ο κλέφτης προσπαθούσε να κρυφτεί σε έναν λόφο, μετά από διάρρηξη σε σπίτι. Ήταν ο ένας από μία ομάδα τριών που διέρρηξαν το σπίτι μιας γυναίκας στο τέλος τη βδομάδας, άρπαξαν ότι βρήκαν και κυρίως χρυσαφικά, αλλά έγιναν αντιληπτoί από την ένοικο και το έβαλαν στα πόδια. Ενημερώθηκε άμεσα η αστυνομία, που άρχισε την καταδίωξη και στην προσπάθεια διαφυγής τους, επέλεξαν παρακείμενο δάσος που προσφερόταν καλύτερα να κρυφτούν.

Στο πλαίσιο αυτής της καταδίωξης, είδαν έναν 28χρονο να κατευθύνεται αιμόφυρτος προς το μέρος τους ζητώντας βοήθεια.

Τους είπε, ότι την ώρα που προσπαθούσε να κρυφτεί μέσα στην βλάστηση του λόφου, του επιτέθηκε ένα αγριογούρουνο και τον τραυμάτισε με τους χαυλιόδοντές του, αποδεχόμενος παράλληλα πως συμμετείχε στη διάρρηξη. Με τη βοήθεια του αγριογούουνου λοιπόν συνελήφθη και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Σπάρτης, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Από την προανάκριση, οι αστυνομικοί βρήκαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός 39χρονου συνεργού του και προσπαθούν να μάθουν ποιος ήταν ο τρίτος της «παρέας». Σε βάρος όλων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου και ερευνάται αν εμπλέκονται και σε άλλες υποθέσεις κλοπών.

Σύμφωνα με τη gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -
>

ΑΡΜΟΝΙΑ Ομάδα Προστασίας Περιβάλλοντος

Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί (ή ξεραθεί)!

Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

****************************************** ΑΡΜΟΝΙΑ Ομάδα Προστασίας Περιβάλλοντος ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές (Γραφείο Πρωθυπουργού, Υπουργών, Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, στα Ελληνικά & Παγκόσμια ΜΜΕ, κλπ.) και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της ΑΡΜΟΝΙΑ, ή των Συντακτών της...

Πιο δημοφιλή