Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Περισσότερα
    ΑρχικήΚηφισιάΚηφισιά: Φωταγωγήσεις Χριστουγεννιάτικων Δέντρων με Φωτεινή Δάρρα και Θάνο Καλλίρη

    Κηφισιά: Φωταγωγήσεις Χριστουγεννιάτικων Δέντρων με Φωτεινή Δάρρα και Θάνο Καλλίρη

    ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

    ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ

    Οι εορταστικές εκδηλώσεις στην Κηφισιά ξεκινούν με τις φωταγωγήσεις των Χριστουγεννιάτικων δέντρων της αγάπης και της ελπίδας από τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο, στη Νέα Ερυθραία και στην Κηφισιά.

    Η αυλαία ανοίγει με τον Θάνο Καλλίρη στη Νέα Ερυθραία, με τις ωραιότερες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και όχι μόνο, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 στο Εμπορικό Κέντρο «Καμάρες» (Χαρ. Τρικούπη 127, Νέα Ερυθραία) στις 18:00.

    Η μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων γίνεται πιο γιορτινή με τη χαρισματική Φωτεινή Δάρρα πλαισιωμένη από τις μελωδικές φωνές των παιδιών της Χορωδίας του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Δήμου Κηφισιάς και των μαθητών του Γυμνασίου – Λυκείου «Ώθηση», υπό τη μουσική διεύθυνση του Θανάση Αρβανίτη, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 στην Κηφισιά, στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη & Λεβίδου στις 17:30.

    Ελάτε να «δούμε με τ΄ αφτιά μας και να ακούσουμε με τις καρδιές μας» κάλαντα και τραγούδια απ’ όλον τον κόσμο!

    >

    ΑΡΜΟΝΙΑ

    Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί, ή ξεραθεί!

    Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

    Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

    ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

    ****************************************** "ΑΡΜΟΝΙΑ" Ομάδα Ενεργών Πολιτών ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της Ομάδας Ενεργών Πολιτών "ΑΡΜΟΝΙΑ", ή των Συντακτών της...

    Τελευταία αρθρα