Έγκλημα στο Διόνυσο : Σκότωσε τον υπάλληλο του δήμου για μια διαρροή υδάτων

747

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για το φονικό στο Διόνυσο, με θύμα 55χρονο δημοτικό υπάλληλο Σύμφωνα με το tanea.gr

Σύμφωνα με αυτά, ο  77χρονος δράστης πήγε στο αμαξοστάσιο του δήμου,  οπλισμένος, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για διαρροή νερού στο σπίτι του.

Ο ίδιος, στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, υποστήριξε ότι είχε απευθυνθεί πολλές φορές στο δήμο για τη διαρροή στο σπίτι του, προσθέτοντας πως το πρόβλημα δεν διορθωνόταν και φοβόταν ότι θα υπάρξει καθίζηση.

Ήταν η πολλοστή φορά που πήγε για να διαμαρτυρηθεί για διαρροή νερού στο σπίτι του. Αυτή τη φορά όμως, πήγε οπλισμένος.

Ζητούσε να φτιαχτεί «εδώ και τώρα» η βλάβη.

Ο 55χρονος, του είπε πως η διαρροή δεν ήταν δυνατόν να σταματήσει άμεσα καθώς δεν υπήρχε συνεργείο, αλλά του υποσχέθηκε να αποκατασταθεί η βλάβη μέσα στην ημέρα.

Όμως η απάντηση δεν ικανοποίησε τον 77χρονο, που τράβηξε το όπλο του και πυροβόλησε τρεις φορές στο κεφάλι τον άτυχο 55χρονο, σκοτώνοντάς τον.

Ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητό του και επιχείρησε να φύγει, αλλά τελικά συνελήφθη.

Νέες πληροφορίες σχετικά με τον λόγο που ο 77χρονος φέρεται να πυροβόλησε τον υπάλληλο του Δήμου Διονύσου το πρωί της Δευτέρας έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, ο φερόμενος ως δράστης φαίνεται πως είχε πρόβλημα με τους υπέρογκους λογαριασμούς νερού που λάμβανε και κατηγορούσε τον Δήμο.

Ωστόσο, διαπιστωμένα, το πρόβλημα οφειλόταν σε διαρροή που είχε ο ίδιος στο σπίτι του και όχι σε κάποιο λάθος του Δήμου, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο δήμαρχος Διονύσου, Γιάννης Καλαφατέλης, δήλωσε, μάλιστα, στο CNN Greece, ότι ο 77χρονος «είχε ψυχολογικά προβλήματα».

«Είμαι συντετριμμένος από το γεγονός.
Από ό,τι μάθαμε ο ηλικιωμένος είχε ψυχολογικά προβλήματα
και συχνά – πυκνά διαμαρτυρόταν για τη διαρροή
και ερχόταν στον Δήμο και έκανε παράπονα».