Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Περισσότερα
    ΑρχικήΕπικαιρότηταΕπιστρέφει νικητής ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ

    Επιστρέφει νικητής ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ

    Σύμφωνα με τους γονείς του, ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ γίνεται κάθε μέρα και καλύτερα ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα.

    Αισιόδοξα είναι τα νέα για την πορεία υγείας του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία στη Βοστώνη όπου βρίσκεται τους τελευταίους μήνες με τους γονείς του.

    Το παιδί, το οποίο δίνει μάχη με τη μυϊκή ατροφία τύπου 1, υποβάλλεται καθημερινά σε εξετάσεις και οι γονείς του βλέπουν με χαρά να βελτιώνεται η υγεία του μέρα με τη μέρα.

    Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ, ο οποίος στέκεται πλέον στα πόδια του, θα υποβληθεί σε επέμβαση. Κάτι που έκριναν απαραίτητο οι γιατροί και όλοι εύχονται να κερδίσει και αυτή τη μάχη.

    «Το παιδί μας πρέπει να υποβληθεί σε αυτή την επέμβαση, γιατί οι γιατροί το θεώρησαν απαραίτητο. Πιστεύουμε ότι θα βγει δυνατός και από αυτή τη δοκιμασία» δηλώνει η μητέρα του, στον ANT1.

    Πότε θα επιστρέψει

    Η οικογένεια του μικρού εκτιμά ότι θα επιστρέψουν σε περίπου ένα μήνα στην Ελλάδα και ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ θα συνεχίσει εδώ ειδική φυσιοθεραπευτική αγωγή.

    >

    ΑΡΜΟΝΙΑ

    Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί, ή ξεραθεί!

    Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

    Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

    ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

    ****************************************** "ΑΡΜΟΝΙΑ" Ομάδα Ενεργών Πολιτών ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της Ομάδας Ενεργών Πολιτών "ΑΡΜΟΝΙΑ", ή των Συντακτών της...

    Τελευταία αρθρα