Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Περισσότερα
    ΑρχικήΕπικαιρότηταΓέμισε με νερό το συντριβάνι της πλατείας Ομονοίας

    Γέμισε με νερό το συντριβάνι της πλατείας Ομονοίας

    Γέμισε με νερό το συντριβάνι της πλατείας Ομονοίας, η ανακατασκευή της οποίας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδος, θα παραδοθεί για χρήση στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πρωτεύουσας, όπως έχει ανακοινώσει η Δημοτική Αρχή Μπακογιάννη.

    «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η πλατεία Ομονοίας βρίσκεται στην τελική ευθεία και θα παραδοθεί στους κατοίκους της Αθήνας. Πάμε να την αγαπήσουμε από την αρχή…», έγραψε σε ανάρτηση του, στα κοινωνικά δίκτυα, ο δήμαρχος Αθηναίων ενώ ανάρτησε στο Instagram, σχετικό βίντεο με την στιγμή που άρχιζε να γεμίζει το νερό το συντριβάνι, συνοδεύοντας το, από τη φράση, «ετοιμασίες στο φουλ, τελευταία φορά που το συντριβάνι είναι άδειο».

    Το σιντριβάνι που έχει τοποθετηθεί έχει διάμετρο 30 μέτρων, ενώ διαθέτει 13 πίδακες, 188 δέσμες νερού, αλλά και 90 υποβρύχιους προβολείς.

    Το γκαζόν περιμετρικά του σιντριβανιού, καλύπτει μια μεγάλη έκταση και μας θυμίζει την εικόνα που είχε τα παλαιότερα χρόνια η πλατεία Ομονοίας.

    >

    ΑΡΜΟΝΙΑ

    Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί, ή ξεραθεί!

    Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

    Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

    ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

    ****************************************** "ΑΡΜΟΝΙΑ" Ομάδα Ενεργών Πολιτών ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της Ομάδας Ενεργών Πολιτών "ΑΡΜΟΝΙΑ", ή των Συντακτών της...

    Τελευταία αρθρα