Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Περισσότερα
    ΑρχικήΚηφισιάΚΟΥΛΟΥΜΑ 2020 στον Δήμο Κηφισιάς

    ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2020 στον Δήμο Κηφισιάς

    Για ακόμη μια χρονιά ο Δήμος Κηφισιάς πιστός στις παραδόσεις της Καθαράς Δευτέρας 2 Μαρτίου, γιορτάζει τα Κούλουμα με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα από τους Διονυσίου Διαμαντή και Κονιτοπούλου Στέλλα, στο Πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου στη Νέα Ερυθραία (Εθνικής Αντιστάσεως & Οδυσσέα Ανδρούτσου).

    Το επίλεκτο τμήμα του χορευτικού συγκροτήματος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» με την εξαίρετη δασκάλα του Δέσποινα Σκέρλου θα μας μεταφέρει σε διάφορα σημεία της Ελλάδος για να γνωρίσουμε από κοντά υπέροχους χορούς και μελωδίες.

    Στη συνέχεια ο Διαμαντής Διονυσίου και η Στέλλα Κονιτοπούλου θα μας διασκεδάσουν με γνωστές μουσικές επιτυχίες αλλά και παραδοσιακά τραγούδια. Το Πάρκο ανοιχτό από τις 11:00 το πρωί θα προσφέρει στους δημότες μας πλούσια σαρακοστιανά εδέσματα, άφθονο κρασί και αναψυκτικά.

    Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με ανιματέρ, φουσκωτές μπάλες και πολλές εκπλήξεις.

    Σας περιμένουμε όλους!!!

    >

    ΑΡΜΟΝΙΑ

    Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί, ή ξεραθεί!

    Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

    Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

    ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

    ****************************************** "ΑΡΜΟΝΙΑ" Ομάδα Ενεργών Πολιτών ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της Ομάδας Ενεργών Πολιτών "ΑΡΜΟΝΙΑ", ή των Συντακτών της...

    Τελευταία αρθρα