Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Περισσότερα
    ΑρχικήΕπικαιρότηταΟ Πριγκιπας Χάρι αποκάλυψε ότι έφυγε από το Παλάτι για να προστατεύσει...

    Ο Πριγκιπας Χάρι αποκάλυψε ότι έφυγε από το Παλάτι για να προστατεύσει τον Άρτσι

    Ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε πως κάνει ψυχοθεραπεία και έφυγε από την βασιλική οικογένεια για να προστατεύσει την Μέγκαν και τον Άρτσι, σύμφωνα με πηγές του New York Post

    Ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τους λόγους που άφησε την βασιλική οικογένεια μαζί με την Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το New York Post.

    Την Πέμπτη, το ζευγάρι παρέστη σε εκδήλωση που οργάνωσε η αμερικανική τράπεζα JP Morgan στο Μαϊάμι και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Χάρι μίλησε ανοιχτά για την ψυχική υγεία και το πως ο ίδιος κάνει ψυχοθεραπεία τα τελευταία χρόνια, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει το τραύμα που του προκάλεσε ο θάνατος της μητέρας του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1997.

    «Μίλησε για περιστατικά της παιδικής του ηλικίας που τον επηρεάσαν ενώ αναφέρθηκε και στην αποχώρησή τους, παραδεχόμενος πως αν και είναι πολύ δύσκολο για εκείνον και την Μέγκαν, δεν μετανιώνει για την απόφασή τους να αποσυρθούν από ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας, επειδή θέλει να προστατεύσει την οικογένειά του.

    Δεν θέλει η Μέγκαν και ο γιος τους, Άρτσι, να περάσουν ό,τι πέρασε και αυτός ως παιδί». Αυτή ήταν η πρώτη κοινή, δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού μετά την απόσυρσή από τα πριγκιπικά καθήκοντα τον περασμένο μήνα. Σύμφωνα με αναφορές, στην κλειστή εκδήλωση μίλησε και η Δούκισσα του Σάσσεξ, εκφράζοντας την αγάπη την για τον σύζυγό της.

    Η ίδια πηγή μετέφερε πως ήταν έντονη η παρουσία αξιωματικών ασφαλείας και η παρουσία τους προκάλεσε αρκετά σχόλια, ενώ παραμένει άγνωστο αν πληρώθηκαν για την ομιλία τους.

    Τις τελευταίες εβδομάδες, το ζευγάρι μένει μαζί με τον μικρό Άρτσι, ηλικίας 9 μηνών, στη νήσο Βανκούβερ, σύμφωνα με το περιοδικό People, ψάχνοντας θερινό σπίτι στο Λος Άντζελες. Χάρι και Μέγκαν «ψάχνουν για σπίτι στο Λος Άντζελες» 6.2.2020 Χάρι και Μέγκαν «ψάχνουν για σπίτι στο Λος Άντζελες» Τον Ιανουάριο ο Χάρι είχε πει κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικού δείπνου ότι ένιωθε πως δεν είχε άλλη επιλογή, ξεκαθαρίζοντας πως δεν εγκαταλείπει την οικογένειά του στη Βρετανία.

    «Η απόφαση που πήρα για εμένα και την Μέγκαν, να αποσυρθούμε, δεν ήταν μία κίνηση που έκανα ελαφρά τη καρδία. Μεσολάβησαν τόσοι πολλοί μήνες συζητήσεων, μετά από τόσα πολλά χρόνια προκλήσεων και ξέρω ότι δεν τα έκανα πάντα σωστά, αλλά σε ότι αφορά αυτή την απόφαση, δεν υπήρχε άλλη επιλογή».

    Εκπρόσωπος τύπου των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ δεν θέλησε να σχολιάσει σχετικά ενώ ούτε η JP Morgan ήταν διαθέσιμη για κάποιο σχόλιο. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Χάρι μιλά για την απόφασή του να αναζητήσει επαγγελματική βοήθεια, μετά τον θάνατο της μητέρας του. Μιλώντας στον Telegraph το 2017, είχε παραδεχθεί πως απωθούσε αυτά που ένιωθε για περίπου δύο δεκαετίες, πριν αναζητήσει ψυχολογική υποστήριξη. Μετά από εκείνη την συνέντευξη μάλιστα, είχε καταγραφεί αύξηση στις κλήσεις Βρετανών προς ειδικούς ψυχικής υγείας για βοήθεια.

    Με πληροφορίες από New York Post και Independent

    • Tags
    • .
    >

    ΑΡΜΟΝΙΑ

    Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί, ή ξεραθεί!

    Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

    Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

    ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

    ****************************************** "ΑΡΜΟΝΙΑ" Ομάδα Ενεργών Πολιτών ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της Ομάδας Ενεργών Πολιτών "ΑΡΜΟΝΙΑ", ή των Συντακτών της...

    Τελευταία αρθρα