Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Περισσότερα
    ΑρχικήΕπικαιρότηταΠότε ανοίγουν τα σχολεία: Η Κεραμέως θα ανακοινώσει με τον Τσιόδρα

    Πότε ανοίγουν τα σχολεία: Η Κεραμέως θα ανακοινώσει με τον Τσιόδρα

    Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέας και ο Σωτήρης Τσιόδρας θα ανακοινώσουν αύριο, Τετάρτη, το σχέδιο για το άνοιγμα των σχολείων.

    Η υπουργός Παιδείας μαζί με τον λοιμωξιολόγο και τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Χαρδαλιά, θα παρουσιάσουν από κοινού τα μέτρα για την επαναλειτουργία των εκπαιδευτικών δομών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το επικρατέστερο σενάριο είναι να ξεκινήσουν τα μαθήματα στη Γ’ Λυκείου την Δευτέρα 11 Μαΐου.

    Θα ακολουθήσουν στις 25 Μαΐου οι υπόλοιπες τάξεις του Λυκείου και τα Γυμνάσια.

    Τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία, αναμένεται να ανοίξουν την Δευτέρα 1η Ιουνίου ενώ δεν έχει γίνει γνωστό τι θα γίνει με τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς.

    Σημειώνεται ότι την Κυριακή, μιλώντας στο Open TV, η Νίκη Κεραμέως αναφέρθηκε σε παράταση του σχολικού έτους «όχι πέραν του τέλους Ιουνίου κι έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς νωρίτερα, αλλά όχι για όλες τις βαθμίδες», ενώ στόχος του υπουργείου είναι η ολοκλήρωση των πανελλαδικών εξετάσεων εντός του Ιουλίου.

    >

    ΑΡΜΟΝΙΑ

    Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί, ή ξεραθεί!

    Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

    Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

    ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

    ****************************************** "ΑΡΜΟΝΙΑ" Ομάδα Ενεργών Πολιτών ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της Ομάδας Ενεργών Πολιτών "ΑΡΜΟΝΙΑ", ή των Συντακτών της...

    Τελευταία αρθρα