Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Περισσότερα
    ΑρχικήOμορφιά11 Μοναδικά κουρέματα για ηλικιωμένες που πρέπει να δεις!

    11 Μοναδικά κουρέματα για ηλικιωμένες που πρέπει να δεις!

    Ένα καλό κούρεμα μπορεί να μεταμορφώσει τη γυναίκα, αναδεικνύοντας τα καλύτερα της χαρακτηριστικά, έτσι ώστε να δείχνει ακόμα πιο όμορφη και περιποιημένη. Θα σου δείξω 11 υπέροχα κουρέματα για ηλικιωμένες για να πάρεις ιδέες και να δημιουργήσεις μοναδικά χτενίσματα που θα εντυπωσιάσουν.

    Από τα αγαπημένα κοντά αγορέ κουρέματα μέχρι και τα μεσαία καρέ, όλα είναι εδώ για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. Ανακάλυψε τα πιο μοντέρνα και επίκαιρα κουρέματα και χτενίσματα για ηλικιωμένες για να είσαι πάντα μέσα στη μόδα.

    Κοντό κούρεμα με αφέλειες

    μαλλια με αφελειες και φραντζα πλαγια

    Αυτό το μοναδικό κούρεμα με κοντό μάκρος και αφέλειες που αγκαλιάζουν το μέτωπο, προτιμάται από τις περισσότερες γυναίκες αφού γλυκαίνει το πρόσωπο με γωνίες και ταιριάζει σε πολλές γυναίκες. Επίλεξε το αν θέλεις κάτι φινετσάτο και διαχρονικό που ξεχωρίζει. Ταιριάζει σε οβάλ, τετράγωνα και μακρόστενα σχήματα προσώπου.

    Μεσαίο καρέ με φράντζα

    κουρεμα με αφελειες και φραντζα

    Αν αγαπάς το μάκρος, δεν έχεις παρά να επιλέξεις αυτό το μεσαίο καρέ με φράντζα που ταιριάζει σε όλες. Οι αφέλειες και η πλάγια φράντζα μπορεί να το εκσυγχρονίσει και να κάνει το κούρεμα μοναδικό.

    Καρέ με μύτες και ασυμμετρία

    μοντερνο κουρεμα καρε μεσαιο

    Ένα look για δυναμικές γυναίκες, ανεξαρτήτου ηλικίας. Καρέ με μύτες και ελαφριά ασυμμετρία από τη μια πλευρά, το αποτέλεσα φαντάζει εξαιρετικά μοντέρνο και παράλληλα εντυπωσιακό. Ταιριάζει σε οβάλ, τετράγωνα και μακρόστενα σχήματα προσώπου.

    Καρέ μεσαίο για σπαστά μαλλιά

    κοντο καρε για σγουρα μαλλια

    Για εσένα που έχεις σπαστά ή σγουρά μαλλιά, μπορείς να επιλέξεις αυτό το υπέροχο κούρεμα, μεσαίο καρέ που αφήνει το χτένισμα πάντα επιμελημένο και επίκαιρο.

    Κοντά μαλλιά με πλάγια φράντζα

    μαλλια κοντα με μυτες για ηλικιωμενες πλαγια φραντζα

    Αγαπημένο κούρεμα για ηλικιωμένες, τα κοντά μαλλιά με πλάγια φράντζα είναι τέλεια για τις ώριμες κυρίες που θέλουν να δείχνουν πάντα αψεγάδιαστες και γοητευτικές. Ταιριάζει σε οβάλ, τετράγωνα και στρόγγυλα σχήματα προσώπου.

    Μακρύ καρέ για σγουρά μαλλιά

    κουρεμα για σγουρα μαλλια καρε

    Για τα σγουρά μαλλιά που δεν θέλουν να αποχωριστούν  το μάκρος και τον όγκο τους, αυτό το μακρύ καρέ είναι τέλειο. Διαθέτει όγκο, μάκρος και υπέροχες γραμμές για να γλυκάνουν το ώριμο πρόσωπο.

    Ασύμμετρο ίσιο καρέ

    ασυμετρο καρε μοντερνο κουρεμα ηλικιωμενες

    Μοναδικό κούρεμα για τις γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν, αυτό το ασύμμετρο καρέ είναι ιδανικό για εσένα που θέλεις να εντυπωσιάζεις με το στυλ σου. Ιδανικό για ίσια αλλά και σπαστά μαλλιά.

    Κοντό αγορέ κούρεμα

    αγορε κοντο κουρεμα

    Το κοντό αγορέ κούρεμα είναι τέλειο για τις γυναίκες που θέλουν να έχουν ένα καλοχτενισμένο look, χωρίς να χρειάζονται ώρες μπροστά από τον καθρέπτη. Ιδανικό για οβάλ, στρόγγυλα αλλά και τετράγωνα πρόσωπα.

    Αγορέ μαλλιά με μύτες

    αγορε κουρεμα με μυτες για ηλικιωμενες

    Ένα κοντό αγορέ κούρεμα με μύτες είναι τέλειο για τις δυναμικές γυναίκες που θέλουν ένα απλό και ευκολοχτένιστο κούρεμα. Ιδανικό για τετράγωνα και οβάλ σχήματα προσώπου.

    Κοντά μαλλιά με μύτες και μάκρος πίσω

    κουρεμα με αφελειες και μυτες

    Πανέμορφο κούρεμα για σπαστά αλλά και ίσια μαλλιά, αυτό το look περιλαμβάνει μάκρος πίσω και κοντύτερα μαλλιά εμπρός. Έτσι επιτυγχάνεται όγκος και μοντέρνο στυλ. Ταιριάζει σε τετράγωνα, οβάλ και μακρόστενα πρόσωπα.

    >

    ΑΡΜΟΝΙΑ

    Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί, ή ξεραθεί!

    Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

    Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

    ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

    ****************************************** "ΑΡΜΟΝΙΑ" Ομάδα Ενεργών Πολιτών ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της Ομάδας Ενεργών Πολιτών "ΑΡΜΟΝΙΑ", ή των Συντακτών της...

    Τελευταία αρθρα