Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Περισσότερα
    ΑρχικήΜόδα15 Δροσερά, καλοκαιρινά σικ Ρούχα για να πάρεις έμπνευση!

    15 Δροσερά, καλοκαιρινά σικ Ρούχα για να πάρεις έμπνευση!

    Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά. Στόχος μας κάθε χρόνο είναι να παραμένουμε κομψές και στιλάτες ακόμα και όταν οι θερμοκρασίες χτυπάνε κόκκινο. Πρέπει λοιπόν να βρεις όμορφες λύσεις για σικ καλοκαιρινό ντύσιμο!

    Το να είσαι κομψή και περιποιημένη ακόμα κι όταν έχει πολλή ζέστη δεν είναι αδύνατο. Δες λοιπόν 15 στιλάτες ιδέες για σικ καλοκαιρινό ντύσιμο για να εντυπωσιάσεις φέτος το καλοκαίρι!

    15 Δροσερά, καλοκαιρινά σικ ρούχα για να πάρεις έμπνευση!

    1. Maxi αέρινο φόρεμα

    μιντι πουά φόρεμα άσπρο καφέ σικ καλοκαιρινό ντύσιμο
    μάξι γαλάζιο φόρεμα σικ καλοκαιρινό ντύσιμο
    μάξι φόρεμα εμπριμέ έξω ώμοι

    Τα maxi φορέματα είναι το απόλυτο καλοκαιρινό ρούχο! Μπορούν να σε συντροφεύσουν από την πρωινή βόλτα μέχρι και σε πιο επίσημες περιστάσεις. Αν λοιπόν θέλεις να είσαι στιλάτη φέτος το καλοκαίρι τα μακριά φορέματα δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα σου. Προτίμησε χαλαρά φορέματα σε όμορφα και φωτεινά χρώματα που ταιριάζουν στην εποχή. Ένα αέρινο φόρεμα όμως δε χρειάζεται απαραίτητα να είναι φαρδύ. Γι’ αυτό, διάλεξε ένα φόρεμα με ζώνη στη μέση για να σε κολακεύει περισσότερο.

    2. Ολόσωμη φόρμα

    ολόσωμη φόρμα κόκκινη φαρδιά
    ολόσωμη φόρμα κίτρινη πέδιλο
    κόκκινη ολόσωμη φόρμα μαύρα πεδιλα σικ καλοκαιρινό ντύσιμο

    Οι ολόσωμες φόρμες είναι ένα πολύ βολικό item που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση να σκεφτείς ποια κομμάτια πρέπει να συνδυάσεις μεταξύ τους. Εκτός όμως από βολική είναι και ιδιαίτερα κομψή, αρκεί να διαλέξεις την κατάλληλη. Φόρεσε μια ολόσωμη φόρμα με στενό επάνω μέρος που να τονίζει τη μέση σου και να ανοίγει προς τα κάτω. Συνδύασε την με πέδιλα, είτε ψηλοτάκουνα αν είναι βράδυ, είτε με μεσαίο τακούνι τις υπόλοιπες ώρες και θα ξεχωρίσεις με το στυλ σου.

    3. Δυο κομάτια σύνολο

    μάξι φλοράλ φούστα ασορτί μπούστο
    μίνι άσπρη φούστα άσπρο τοπ
    φούστα μπλούζα χακί deuw pieces

    Αν θέλεις κάτι πιο ξεχωριστό φέτος το καλοκαίρι δοκίμασε να φορέσεις ένα κομψό deux pieces, δηλαδή ένα σύνολο αποτελούμενο από δύο κομμάτια με το ίδιο μοτίβο και στυλ. Για παράδειγμα, μια μάξι ή μίνι φούστα με το ασορτί μπούστο αποτελούν ένα ενδιαφέρον σύνολο. Άσε που ακόμα κι αν βαρεθείς να φοράς τα δύο κομμάτια σεταρισμένα μπορείς να τα συνδυάσεις με κάτι άλλο και να έχεις δημιουργήσει με αυτό τον τρόπο πολλά ρούχα

    4. Κομψό ντύσιμο με σορτς

    σορτσάκι animal print πουκάμισο άσπρο
    μακρύ σορτς άσπρο μπεζ πουκάμισο ζώνη σικ καλοκαιρινό ντύσιμο
    άσπρο σορτσάκι μαύρο μπλουζάκι μαύρα πέδιλα

    Μπορεί όταν μιλάμε για σικ καλοκαιρινό ντύσιμο το μυαλό σου να μην πηγαίνει κατευθείαν σε ένα ντύσιμο με σορτς αλλά κάτι τέτοιο μπορεί να ανατραπεί. Το πως θα συνδυάσεις ένα σορτσάκι μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά. Φορώντας λοιπόν το σορτς σου με ένα πουκαμισάκι ή με μία θηλυκή αλλά όχι αποκαλυπτική μπλούζα και μια ζώνη το σύνολο είναι δύσκολο να μην πετύχει. Μεγάλη σημασία ωστόσο παίζει και το μήκος του σορτς σου. Απόφυγε λοιπόν τα καυτά και τελείως κολλητά σορτς αν θέλεις να είσαι κομψή και προτίμησε λίγο πιο μακριά ή ακόμα και βερμούδες.

    Καλοκαιρινή ζιπ κιλότ

    τζιν ζιπ κιλότ πλατφόρμα πουκάμισο σικ καλοκαιρινό ντύσιμο
    κόκκινη ζιπ κιλότ άσπρο T-shirt
    μπεζ ζιπ κιλότ παντόφλα άσπρο πουκάμισο σικ καλοκαιρινό ντύσιμο

    Ένα αγαπημένο κομμάτι που φοριέται πλέον όλες τις εποχές είναι η ζιπ κιλότ. Φοριέται άνετα όλες τις ώρες και είναι το ιδανικό ρούχο για ένα καλοκαιρινό ντύσιμο στο γραφείο αφού λόγω του μήκους της είναι δροσερή αλλά χωρίς να προκαλεί. Είτε με φλατ κομψά παπούτσια είτε με ψηλοτάκουνα πέδιλα το σίγουρο είναι ότι μια ζιπ κιλότ μπορεί να κλέψει την παράσταση.

    >

    ΑΡΜΟΝΙΑ

    Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί, ή ξεραθεί!

    Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

    Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

    ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

    ****************************************** "ΑΡΜΟΝΙΑ" Ομάδα Ενεργών Πολιτών ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της Ομάδας Ενεργών Πολιτών "ΑΡΜΟΝΙΑ", ή των Συντακτών της...

    Τελευταία αρθρα