Θλιβερή ιστορία: Ο κορωνοϊός άφησε μόνιμα κινητικά προβλήματα σε Κύπριο τραγουδιστή

0
441

Απίστευτα τα όσα βιώνει ο τραγουδιστής Αναστάζιο, άλλως Χάρης Αναστασίου, ο οποίος εκπροσώπησε την χώρα μας το 1990 στον μουσικό διαγωνισμό τραγουδιού, Eurovision.

Ο αγαπητός καλλιτέχνης από την Κύπρο, προσεβλήθη με κορωνοϊό και στις 23 Μαρτίου έπεσε σε κώμα για 21 ολόκληρες μέρες. Ο συμπατριώτης μας αποθεραπεύτηκε από τον κορωνοϊό, αλλά ακόμη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και αναμένεται αρχές Αυγούστου να πάρει εξιτήριο. Ωστόσο, τα κατάλοιπα που του αφήνει ο ιός θα τον ακολουθούν για μια ζωή, αφού οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι για το υπόλοιπο τη ζωή τους θα έχει κινητικά προβλήματα.

Την θλιβερή ιστορία του Αναστάζιο γνωστοποίησε η γνωστή τραγουδίστρια Έλενα Πατρόκλου, η οποία ανέρτησε ένα βίντεο στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με τον ίδιο τον καλλιτέχνη να επισημαίνει πως απαλλάχθηκε από τον ιό αλλά οι συνέπειες του θα τον σκιάζουν για μια ζωή. «Παρακαλώ φοράτε την μάσκα σας, κρατάτε τις αποστάσεις σας. Δεν θα θέλατε να είστε στη θέση μου», τονίζει στο εν λόγω βίντεο ο Αναστάζιο.

Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια στέλνει το μήνυμα: «Μην χαλαρώνετε, δεν είναι αστείο, βιώνω τον Γολγοθά του ανθρώπου αυτού καθημερινά και οι πόνοι στις αρθρώσεις που έχει κάθε πρωί είναι αβάσταχτοι. Οι γιατροί του συνέστησαν εφόρου ζωής να παίρνει μια αγωγή η οποία αργά η γρήγορα θα του επηρεάσει τα νεφρά. Stay healthy!»

Ο αγαπημένος μου φίλος Αναστάζιο από την Κύπρο προσεβλήθη με κορονοϊό και στις 23 μαρτίου έπεσε σε κώμα. Οι θεράποντες ιατροί προβλέπουν να του δώσουν εξιτήριο Αρχές Αυγούστου. Μιλάω καθημερινά μαζί του. Σήμερα μου ειπε οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι τα κατάλοιπα που θα του αφήσει ο κορονοϊός είναι μόνιμα κινητικά προβλήματα! Μην χαλαρώνετε, δεν είναι αστείο, βιώνω τον γολγοθά του ανθρώπου αυτού καθημερινά και οι πόνοι στις αρθρώσεις που έχει κάθε πρωί είναι αβάσταχτοι! Οι γιατροί του συνέστησαν εφόρου ζώης να παίρνει μια αγωγή η οποία αργά η γρήγορα θα του επηρεάσει τα νεφρά. Stay healthy!

Δημοσιεύτηκε από Elena Patroklou στις Σάββατο, 18 Ιουλίου 2020

πηγη:newsmug.eu