111,525ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου, 2021
111,525ΥποστηρικτέςΚάντε Like
ΑρχικήΕπικαιρότηταΧάρης Βαρθακούρης: Η κατάθεση ψυχής του παρουσιαστή του Big Brother

Χάρης Βαρθακούρης: Η κατάθεση ψυχής του παρουσιαστή του Big Brother

Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε πρόσφατα εφ’ όλης της ύλης σε συνέντευξη που του πήραν από το περιοδικό “Λοιπόν”. Είπε όλα όσα τον απασχολούν στον Ανδρέα Θεοδώρου και δεν δίστασε να απαντήσει στις ερωτήσεις που του έγινε με σθένος. Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επικείμενη πρεμιέρα του Big Brother, τον Ανδρέα Μικρούτσικο και άλλα πολλά.

Η συνέντευξη του Χάρη Βαρθακούρη στο περιοδικό “Λοιπόν” και τον Ανδρέα Θεοδώρου

Πώς προέκυψε η πρόταση για το «Big Brother»;

Υποθέτω από το «Globetrotters». Ο Νοέμβριος ήταν ένας μήνας με πολύ έντονη δραστηριότητα βολιδοσκοπήσεων και προτάσεων και επέλεξα αυτή γιατί ήταν η πιο μακριά από εμένα. Η λιγότερο προβλέψιμη, η οποία θεωρώ ότι είναι στο βεληνεκές μου.

Δεν σκέφτηκες να κάνεις κάτι μαζί με τη σύζυγό σου Αντελίνα Βαρθακούρη, μιας και στο «Globetrotters» αγαπηθήκατε πολύ ως δίδυμο;

Οι προτάσεις που είχαμε για κοινή εμφάνιση, ήταν κάτι concept τύπου «Ραντεβού στα τυφλά».

Για να παρουσιάσετε πρωινή εκπομπή δεν είχατε προτάσεις;

Θεωρώ ότι οι θέσεις για πρωινό είναι κλεισμένες και με συμβόλαιο. Αν τώρα αυτά τα συμβόλαια λήξουν σε δυο χρόνια, δεν αποκλείω να έρθει κάποιος να μας προτείνει κάτι τέτοιο. Εγώ πάντως δεν ήθελα το αμέσως επόμενο βήμα μας να είναι κοινό. Είχα πει στη γυναίκα μου ότι δεν θέλω να μας πουν Φώτη και Μαρία, γιατί αν κάνουμε κάτι τώρα παρέα και δεν πάει, το κάψαμε το ζευγάρι. Ενώ αν κάνεις κάτι μόνη σου και εγώ κάτι μόνος μου της είχα πει πως θα υπάρχει η προσδοκία ότι αν ξανασμίξουμε μπορεί να υπάρξει αυτή η φλόγα και η χημεία που είδε ο κόσμος στο «Globetrotters». Οπότε είπαμε να δοκιμάσουμε την τύχη μας ξεχωριστά.

Πρώτη φορά δέχτηκες πρόταση για να κάνεις τηλεόραση;


Είχα δεχτεί και παλιά. Για να είμαι στην πρωινή εκπομπή που παρουσίαζε η Σοφία Αλιμπέρτη το Σαββατοκύριακο στον Alpha. Τότε όμως ήμουν ένα ανώριμο πλάσμα που δεν με ενδιέφερε να βάλω λεφτά στην άκρη. Ζήτησα ένα εξωφρενικό ποσό, μήπως το παζαρέψουν και πω πως αξίζει να αλλάξω τη ζωή μου. Αυτά που μου είχαν πει ως μηνιάτικο εγώ τα ζήτησα ανά εκπομπή (γέλια). Τελικά, τη θέση μου πήρε ο Θανάσης Πάτρας.

Θα είσαι από τους παρουσιαστές που θα βάζεις «φιτιλιές» στο παιχνίδι;

Ο ρόλος του παρουσιαστή στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι να είναι αντικειμενικός. Δυστυχώς δεν μπορώ να βγάλω τον Βαρθακούρη του «Globetrotters» του άφιλτρου και του «δεν με νοιάζει τι θα πω». Εδώ υπάρχει ένα χαλινάρι που μου επιβάλλει να μην μπορώ να πάρω θέση σε έναν καυγά. Αυτός είναι ένας ρόλος που θα τον αναλάβουν οι πανελίστες μας, ωστόσο στον διάλογο μεταξύ εμού και του πάνελ εκεί ίσως χάσω λίγο τον έλεγχο (γέλια). Ο ρόλος του παρουσιαστή είναι λίγο πιο πατρικός παρά φιτιλοανάφτης.

Τις κριτικές τις φοβάσαι;

Δεν είναι ότι δεν είχα ιδέα τι είναι το «Big Brother». Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές δεν χρειάζεται να δώσεις αφορμή για να σε πιάσει κάποιος στο στόμα του. Ξέρω ότι είναι αναπόφευκτο να ακούσω από τα χειρότερα, μέχρι τα καλύτερα. Ευελπιστώ η ζυγαριά να κλείνει προς τα καλύτερα. Όμως η παρουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου, όπως το εκλαμβάνω εγώ, με ξεαγχώνει. Κατά κάποιον τρόπο αυτός ο άνθρωπος δέχτηκε γνωρίζοντας ότι εγώ θα είμαι ο παρουσιαστής. Ενώ θα μπορούσε να πει «δεν θέλω να είμαι με έναν άπειρο παρουσιαστή, ασ’ το». Οπότε η παρουσία του και μόνο επιβεβαιώνει την επιλογή του καναλιού στο πρόσωπό μου. Μου μετέφεραν ότι με εγκρίνει.

Έχετε γνωριστεί;

Ποτέ. Μου μετέφεραν ότι έχουμε γνωριστεί όταν ήμουν πολύ μικρός δίπλα στον πατέρα μου.

Σε στεναχώρησε ότι λόγω κορωνοϊού άλλαξε ημερομηνία η πρεμιέρα του «Big Brother»;

Καθόλου. Είπα ό,τι και αν έγινε, έγινε για καλό. Αν έβγαινε τον Μάρτιο δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί. Θεωρώ ότι κανείς μας δεν ήταν έτοιμος. Πιστεύω θα βγαίναμε ξυπόλητοι στα αγκάθια. Προσευχόμουν σχεδόν, παρότι δεν είμαι τέτοιος τύπος, να μην έβγαινε τότε.

Ζητούσα μια παράταση, είχα στείλει στο σύμπαν τρία μηνύματα που αφορούσαν την εκπομπή και τα τρία έχουν γίνει πραγματικότητα.

Το ένα από αυτά ήταν ότι ήθελα τον Ανδρέα Μικρούτσικο, κάτι που δεν είχα πει ποτέ στο κανάλι. Και όταν με ρώτησαν τους είπα εννοείται τον θέλω, μόνο μην τα χαλάσετε στο οικονομικό.

Τους είπα δίνω και από τον μισθό μου. Θεωρώ ότι η παρουσία του με επιβεβαιώνει, είναι μια σφραγίδα εμπιστοσύνης και είναι ένα τεράστιο «δεκανίκι» δίπλα μου, αν και αυτό μπορεί να μην ακούγεται ωραίο. Με την παρουσία του εκεί δηλώνει ότι ενδεχομένως μου παραδίδει τη σκυτάλη. Ότι εγκρίνει τον διάδοχο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -
>

ΑΡΜΟΝΙΑ Ομάδα Προστασίας Περιβάλλοντος

Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί (ή ξεραθεί)!

Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

****************************************** ΑΡΜΟΝΙΑ Ομάδα Προστασίας Περιβάλλοντος ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές (Γραφείο Πρωθυπουργού, Υπουργών, Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, στα Ελληνικά & Παγκόσμια ΜΜΕ, κλπ.) και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της ΑΡΜΟΝΙΑ, ή των Συντακτών της...

Πιο δημοφιλή