Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Περισσότερα
    ΑρχικήΔιασημότητεςΈλενα Κατρίτση: Το διαζύγιο από τον Χατζηνικολάου, ο 26χρονος γιος τους και...

    Έλενα Κατρίτση: Το διαζύγιο από τον Χατζηνικολάου, ο 26χρονος γιος τους και η αποχή της από τη δημοσιότητα

    Η Έλενα Κατρίτση γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική της καριέρα κάνοντας αστυνομικό ρεπορτάζ σε αθηναϊκές εφημερίδες ενώ αργότερα την κέρδισε η τηλεόραση.

    Οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι σχετικά περιορισμένες και αυτό διότι δεν θέλει να απασχολεί με την προσωπική της ζωή: “Μέχρι σήμερα υπήρξα απόλυτα συνεπής στο ότι θέλω να μιλάω μόνο μέσω της δουλειάς μου. Η προσωπική και η κοινωνική μου ζωή ήταν και είναι αποκλειστικά δικό μου θέμα. Δεν θέλησα ποτέ να πουλήσω την εικόνα μου γιατί όλα αυτά τα χρόνια επέλεξα από άποψη να επενδύσω αποκλειστικά και μόνο στο προϊόν της δουλειάς μου”, είχε πει η Έλενα Κατρίτση. Η καθημερινότητά της είναι αφιερωμένη κυρίως στη δουλειά ενώ, όπως  έχει δηλώσει, γυμνάζεται συστηματικά, αν και δεν της αρέσει καθόλου!

    Προσωπική ζωή

    Από το γάμο της με τον τέως σύζυγό της, δημοσιογράφο Ν. Χατζηνικολάου, απέκτησε το 1994 ένα γιο τον 26χρονο Πάνο.

    Η ιδέα του γάμου μετά το διαζύγιό της από το τέως σύζυγό της πέρασε από το μυαλό της, αλλά δεν πείστηκε για να συνεχίσει ενώ με τον πρώην άντρα της διατηρεί καλές σχέσεις… ”Άλλωστε έχουμε ένα παιδί.. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά”, είχε πει η Έλενα.

    Τέλος, η Έλενα Κατρίτση είχε τονίσει ότι, τελικά η ευτυχία βρίσκεται στις στιγμές. ”Η ευτυχία δεν είναι στις σύνθετες εικόνες, αλλά μπορεί να βρίσκεται σε απλές καθημερινές καταστάσεις. Και αυτό είναι κάτι που παλαιότερα δεν το εκτιμούσα ανάλογα. Ίσως γιατί ήμουν σε ένα συνεχές τρέξιμο”.

    Ο χαμός του πατέρα της την κλονίζει

    Έξι μήνες πριν πάρει το διαζύγιο, ο χαμός του πατέρα κλονίζει την Έλενα Κατρίτση η οποία είχε πει: “Ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος. Μου λείπει. Υπάρχουν φορές που, όταν τον σκέφτομαι, με πιάνουν τα κλάματα. Πίστευε σε εμένα και ήταν περήφανος. Κατά ένα περίεργο τρόπο, η σκέψη του μου έδωσε τη δύναμη να αντιμετωπίσω τις ανατροπές που ήρθαν στη ζωή μου στη συνέχεια. Σκεφτόμουν ότι ήμουν υγιής, είχα το παιδί μου, τη δουλειά μου και ότι μπορούσα σε όλα να αντεπεξέλθω και να προχωρήσω.”

    Επαγγελματική καριέρα

    Ραδιοφωνικά η Έλενα Κατρίτση ξεκίνησε στον Αθήνα 9.84 και λίγο αργότερα στην κρατική ραδιοφωνία, στο Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΑ, όπου παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και αρκετές εκπομπές.

    Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ξεκίνησε τη συνεργασία της με το Mega Channel στις εκπομπές 60 λεπτά χωρίς μοντάζ μαζί με τον Κώστα Χαρδαβέλλα και Το παιδί μου κι εγώ (σήμερα Mommy). Παράλληλα, ήταν παρουσιάστρια δελτίων ειδήσεων στον ίδιο σταθμό.

    Για 6 χρόνια παρουσίαζε στο ίδιο κανάλι τη lifestyle εκπομπή Prive. Το Σεπτέμβριο του 2006 εργάστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV, όπου παρουσίασε τις εκπομπές Αν και Ούτε γάτα ούτε ζημιά.

    Από το 2008 παρουσιάζει την εκπομπή ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ η οποία προβάλλεται από τη συχνότητα της Δημόσιας Τηλεόρασης ως και σήμερα. Συνεργάστηκε με τους δημοσιογράφους Πάνο Σόμπολο και Ντένια Μακρή.


    >

    ΑΡΜΟΝΙΑ

    Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί, ή ξεραθεί!

    Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

    Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

    ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

    ****************************************** "ΑΡΜΟΝΙΑ" Ομάδα Ενεργών Πολιτών ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της Ομάδας Ενεργών Πολιτών "ΑΡΜΟΝΙΑ", ή των Συντακτών της...

    Τελευταία αρθρα