Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Περισσότερα
    ΑρχικήΕπικαιρότηταΚορονοϊός: Νέα μέτρα για την είσοδο στη χώρα από τα χερσαία σύνορα...

    Κορονοϊός: Νέα μέτρα για την είσοδο στη χώρα από τα χερσαία σύνορα ανακοίνωσε ο Πέτσας

    Στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, δήλωσε πως η κυβέρνηση θα λάβει νέα μέτρα για την είσοδο στη χώρα μας από τα χερσαία σύνορα, λόγω κορονοϊού.

    Τι θα ισχύει για την είσοδο στην Ελλάδα από τα χερσαία σύνορα. Τι εισηγήθηκε η επιτροπή και έγινε δεκτό από τον πρωθυπουργό. Μέσα στην εβδομάδα οι ανακοινώσεις για τα αναδρομικά από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

    Με την Σύνοδο Κορυφής να ψάχνει λύση και συμφωνία στο αδιέξοδο εδώ και τρία 24ωρα και με τις αποκαλύψεις για την απόπειρα συγκάλυψης για την φωτιά στο Μάτι να κυριαρχούν στην επικαιρότητα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ενημερώνει τους πολιτικούς συντάκτες.

    Ο κ. Πέτσας ξεκίνησε με αναφορά στην θλιβερή επέτειο από τον Αττίλα στην Κύπρο. Είπε ακόμα ότι ο πρωθυπουργός έθεσε τις τουρκικές προκλήσεις στην έναρξη της Συνόδου Κορυφής.

    Για την ίδια την Σύνοδο Κορυφής είπε ότι η κυβέρνηση ελπίζει σε συμφωνία και πως ο πρωθυπουργός συμμετείχε ενεργά σε όσες συσκέψεις έγιναν τόσο με τις χώρες του Νότου όσο και με τις χώρες των λεγόμενων «φειδωλών».

    Για τον κορονοϊό είπε ότι η κυβέρνηση έχει καταστήσει σαφές ότι θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα παρεμβαίνει όπου χρειαστεί. Ο κ. Πέτσας ανακοίνωσε νέα μέτρα για την είσοδο στην χώρα μας από τα χερσαία σύνορα. Οι εργάτες γης δεν θα έχουν δικαίωμα νέας εισόδου μέχρι νεοτέρας. Από τα μεσάνυχτα της Τρίτης η είσοδος στη χώρα επιτρέπεται από συγκεκριμένα φυλάκια. Και οι κάτοχοι δελτίου ομογενών υποχρεούνται στη συμπλήρωση φόρμας εισόδου. Πρέπει να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις.

    Για τα αναδρομικά είπε ότι μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί από τον πρωθυπουργό πως θα εφαρμοστεί η απόφαση.

    Για το Μάτι μίλησε για ανατριχιαστικά στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. «Οι ηχογραφημένοι διάλογοι είναι ανατριχιαστικοί. Αν η κυρία Γεροβασίλη αμφισβητεί οτιδήποτε οφείλει να στραφεί εναντίον αυτού που επικαλείται το όνομά της», είπε ο κ. Πέτσας.

    >

    ΑΡΜΟΝΙΑ

    Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί, ή ξεραθεί!

    Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

    Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

    ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

    ****************************************** "ΑΡΜΟΝΙΑ" Ομάδα Ενεργών Πολιτών ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της Ομάδας Ενεργών Πολιτών "ΑΡΜΟΝΙΑ", ή των Συντακτών της...

    Τελευταία αρθρα