Δήμος Κηφισιάς: Συνεχίζονται οι απολυμάνσεις σε σχολεία, παγκάκια και στάσεις λεωφορείων

0
70
Συνεχίζονται οι απολυμάνσεις
Συνεχίζονται οι απολυμάνσεις σε σχολεία, παγκάκια και στάσεις λεωφορείων

Με Ειδικά συνεργεία Συνεχίζονται οι σε δημοτικούς χώρους Καθώς και σε όλα τα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς καθώς και το σχολικό λεωφορείο. Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς καθώς και το σχολικό λεωφορείο.

Πρόκειται για μέτρα τα οποία εφαρμόστηκαν και στο πρώτο κύμα της υγειονομικής κρίσης και τα οποία εποπτεύει ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος.

Ειδικά συνεργεία απολυμαίνουν όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς καθώς και το σχολικό λεωφορείο. Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς καθώς και το σχολικό λεωφορείο.

Πρόκειται για ένα ακόμα προληπτικό μέτρο που λαμβάνεται για την εμπόδιση μετάδοσης του κορονοϊού. 

Επίσης,ως προληπτικά μέτρα για τον κορονοιό εφαρμόζονται  τα εξής:

-Μοριακά τεστ για τον  κορονοϊό σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου

-Ενίσχυσης της  καθαριότητας σε σχολεία και Δημοτικά Κτήρια

– Διενέργεια ελέγχων όλο το 24ωρο από κλιμάκια της  Δημοτικής Αστυνομίας και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου

Στο Δήμο Κηφισιάς έχει συσταθεί επίσης και το Τοπικό Ιατρικό Συμβούλιο το οποίο απαρτίζεται από καταξιωμένους εθελοντές ιατρούς που εισηγούνται  και συμβουλεύουν τον Δήμο για τα μέτρα πρόληψης και θωράκισης της δημόσιας υγείας σε χώρους συγκέντρωσης πολιτών όπως σχολεία, αθλητικά κέντρα κ.α..