Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Περισσότερα
    ΑρχικήΕπικαιρότηταΕκπτώσεις και πρόσθετες υπηρεσίες ανακοίνωσε σήμερα η ΔΕΗ

    Εκπτώσεις και πρόσθετες υπηρεσίες ανακοίνωσε σήμερα η ΔΕΗ

    Πακέτο προσωρινών εκπτώσεων σε οικιακούς πελάτες, επιχειρήσεις και ευάλωτους καταναλωτές ανακοίνωσε σήμερα η ΔΕΗ, κατά την παρουσίαση της νέας εταιρικής της ταυτότητας που συνδυάστηκε με τον εορτασμό των 70 χρόνων λειτουργίας της εταιρείας όπως αναφέρει σήμερα sofokleousin.gr.

     Οι ελαφρύνσεις  στους πελάτες συναρτώνται με τη γενικότερη κυβερνητική προσπάθεια στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων που πλήττονται από τις επιπτώσεις της πανδημίας.

    Ακατανόητη φαίνεται η αλλαγή εταιρικής ταυτότητας, δηλαδή του λογότυπου της εταιρείας, που ενώ έχει τεράστια αναγνωρισιμότητα και αποτελεί  σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας, “πετιέται στα σκουπίδια”. Είναι μιά αχρείαστη ενέργεια, που συνεπάγεται μεγάλες δαπάνες για τη ΔΕΗ, καθώς το νέο logo θα υποστηριχθεί με δαπανηρή διαφημιστική καμπάνια, ενώ αλλαγές πρέπει να γίνουν σε καταστήματα και γραφεία της ΔΕΗ, σε έντυπο υλικό κλπ. Ισως βέβαια αυτός να ήταν ο λόγος για την αλλαγή λογότυπου: Να διοχετευθούν χρήματα σε φίλια προς την κυβέρνηση μέσα ενημέρωσης,της περιβόητης “λίστας Πέτσα”.

    Στην εκδήλωση μίλησαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, οι οποίοι μίλησαν για success story, τονίζοντας ότι είχε βρεθεί στα πρόθυρα κατάρρευσης και τώρα έχει επιστρέψει  στην κερδοφορία. Επικαλέσθηκαν μάλιστα τη μεγάλη άνοδο της μετοχής της, η οποία από τα “Τάρταρα” του 1,20 ευρώ – όπου έπεσε την εποχή της ενορχηστρωμένης καταστροφολογίας για το μέλλον της εταιρείας – έχει υπερβεί τα 5 ευρώ.

    Εκπτώσεις και πρόσθετες υπηρεσίες

    Το εκπτωτικό πακέτο που ανακοινώθηκε θα είναι τρίμηνης διάρκειας και θα ισχύσει από την 1η Οκτωβρίου και έως τις 31 Δεκεμβρίου. Περιλαμβάνει:

    • Δωρεάν πάγιο για όλους
    •  Έκπτωση 8% στους ευάλωτους πελάτες,
    •  Έκπτωση 8% σε οικιακούς πελάτες και επιχειρήσεις με καταναλώσεις πάνω από 2.000 KWh,
    •  Διπλασιασμό της έκπτωσης στους πελάτες e-bill, που λαμβάνουν ηλεκτρονικό λογαριασμό, από 5 σε 10 ευρώ.

    Επίσης, ανακοινώθηκαν νέες υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση των πελατών. Συγκεκριμένα:

      –  24 καταστήματα της ΔΕΗ σε όλη τη χώρα θα λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο έως τις 8 το βράδυ.
      – Σε 74 καταστήματα η εξυπηρέτηση θα μπορεί να γίνει με ραντεβού, χωρίς αναμονή.
       –  Δημιουργείται μία νέα τηλεφωνική γραμμή χωρίς χρέωση (800-900-1000).

    Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Γιώργος Στάσσης  έθεσε ως στόχους τη στροφή της εταιρίας στις ΑΠΕ, την ηλεκτροκίνηση και την ψηφιοποίηση του δικτύου διανομής.

    >

    ΑΡΜΟΝΙΑ

    Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί, ή ξεραθεί!

    Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

    Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

    ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

    ****************************************** "ΑΡΜΟΝΙΑ" Ομάδα Ενεργών Πολιτών ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της Ομάδας Ενεργών Πολιτών "ΑΡΜΟΝΙΑ", ή των Συντακτών της...

    Τελευταία αρθρα