Κορωνοϊός: Πέθανε ο γιατρός της Βουλής Γιάννης Μητρόπουλος

0
149
Κορωνοϊός: Γιάννης Μητρόπουλος Πέθανε ο γιατρός της Βουλής

Τα θερμά του συλλυπητήρια εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, προς την οικογένεια του Γιάννη Μητρόπουλου, γιατρού καρδιολόγου, στελέχους της Υγειονομικής Υπηρεσίας της Βουλής.


Ο Γιάννης Μητρόπουλος έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Παρασκευής, σε ηλικία 52 ετών. Σύμφωνα με Το Βήμα, είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό και νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Σωτηρία».


Ο 52χρονος γιατρός φέρεται να είχε υποκείμενα νοσήματα, ενώ στη ΜΕΘ νοσηλευόταν και η σύζυγός του, η οποία έχει διαγνωστεί επίσης θετική στον κορωνοϊό, προστίθεται στο δημοσίευμα.
Η γυναίκα αποσωληνώθηκε. Όπως ανέφερε σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Τασούλας, «ο γιατρός Γιάννης Μητρόπουλος υπήρξε διακεκριμένος επιστήμων, καλός οικογενειάρχης και άξιος συνεργάτης στην Υγειονομική Υπηρεσία της Βουλής, έχοντας επί σειρά ετών προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες σε υπαλλήλους και βουλευτές.


Η απώλειά του μας συγκλονίζει όλους -τόνισε ο κ. Τασούλας- καθώς ήταν πάντα δίπλα σε όποιον τον χρειάστηκε και ανθρώπινα και επιστημονικά».