Ο Δήμος Κηφισιάς Έβαλε τα γιορτινά του

0
59
Ο Δήμος Κηφισιάς Έβαλε τα γιορτινά του

Σε πείσμα των καιρών και υπό άλλες συνθήκες λόγω της πανδημίας του κορονοιού, ο  «ντύθηκε» γιορτινά και στολίζει τις πόλεις του Κηφισιά, Νέα Ερυθραία κι Εκάλη, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου.

Η ομάδα Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο Δημοσίων Σχέσεων Νίνα -Ασπασία Βλάχου ασχολούνται με το χριστουγεννιάτικο στολισμό, ο οποίος είναι προσαρμοσμένος στις συνθήκες που έχει επιβάλει η πανδημία.  

Μέσω αυτής της προσπάθειας προσφέρεται στους κατοίκους εορταστική ατμόσφαιρα στους δρόμους και στις πλατείες όπου τοποθετούνται λαμπιόνια, διακοσμητικά στοιχεία και χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Από τις αρχές του μήνα έχει ξεκινήσει ο εορταστικός στολισμός σε κεντρικά σημεία του Δήμου αλλά και στις γειτονιές. Το φως των Χριστουγέννων έρχεται στον Δήμο μας, να φωτίσει τις καρδιές μας και να προσφέρει χαρά κι ελπίδα.

Φέτος λόγω των περιοριστικών μέτρων δεν θα πραγματοποιηθεί το πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου μας αλλά θα μεταφερθεί το πνεύμα των Χριστουγέννων με επιβλητικό στολισμό, διαδικτυακό άναμμα των χριστουγεννιάτικων δέντρων, διαδικτυακή θεατρική παράσταση για τα παιδιά  και χριστουγεννιάτικες νότες στους δρόμους των πόλεων μας.