Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Περισσότερα
    ΑρχικήΕντυπωσιακάΈμεινε έγκυος ενώ ήταν ήδη έγκυος σε δίδυμα και τώρα περιμένει... τρίδυμα!

    Έμεινε έγκυος ενώ ήταν ήδη έγκυος σε δίδυμα και τώρα περιμένει… τρίδυμα!

    Απίστευτο, κι όμως αληθινό! Μία γυναίκα έγκυος σε δίδυμα, ξανάμεινε έγκυος δέκα μέρες μετά την πρώτη σύλληψη και τώρα περιμένει… τρίδυμα! Μπορεί να ακούγεται σαν σενάριο κωμικής σειράς του Netflix, αλλά είναι συμβαίνει στην πραγματικότητα και εξηγείται επιστημονικά. 

    Τι είναι επικύηση

    Όπως εξήγησε η μέλλουσα μητέρα σε ένα viral βίντεο, το οποίο έχει προβληθεί πάνω από πέντε εκατομμύρια φορές, η απίστευτη διπλή εγκυμοσύνη της είναι ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο, γνωστό ως επικύηση.

    Η επικύηση συμβαίνει όταν ένα άλλο ωάριο γονιμοποιείται και εμφυτεύεται στη μήτρα ημέρες ή ακόμη και εβδομάδες μετά το πρώτο, με αποτέλεσμα μια δεύτερη εγκυμοσύνη.

    Περιμένει τρίδυμα με διαφορά 10-11 ημερών!

    «Τα δύο πρώτα μωρά είναι 10 και 11 ημερών μεγαλύτερα από το τρίτο μας μωρό, γι’ αυτό και ξέραμε ευθύς εξαρχής ότι ήταν μια δεύτερη εγκυμοσύνη» λέει η χρήστης του TikTok «theblondebunny1». 

    «Για να επιβεβαιώσουμε ότι ήταν επικύηση και όχι ένα μωρό που δεν είχε αναπτυχθεί σωστά, οι γιατροί μου κάνουν υπερήχους κάθε δύο εβδομάδες. Και, σίγουρα, τα πάει πολύ καλά, αυξάνεται με υγιή ρυθμό, μόλις 10 με 11 ημέρες πίσω από τα άλλα δύο μωρά» λέει η μέλλουσα μητέρα.

    «Συνέλαβα με φυσικό τρόπο»

    Σε άλλα βίντεο, η μέλλουσα μητέρα εξηγεί ότι συνέλαβε με φυσικό τρόπο χωρίς φάρμακα γονιμότητας, ενώ σημείωσε πως η επικύηση μπορεί να συμβεί ακόμη και μήνες μετά την πρώτη εγκυμοσύνη.

    «Τυχαίνει να έχω ωορρηξία δύο φορές τον μήνα, οπότε έτσι έμεινα έγκυος ενώ ήμουν ήδη έγκυος με δίδυμα. Οι ορμόνες εγκυμοσύνης υποτίθεται ότι εμποδίζουν την ωορρηξία. Σε μένα δεν συνέβη αυτό».

    Η ευτυχισμένη μέλλουσα μαμά περιμένει να γεννήσει στα μέσα της άνοιξης, και τα μωράκια της θα γεννηθούν όλα την ίδια μέρα!

    «Αν και είναι δύο ξεχωριστές εγκυμοσύνες, θα αναφέρονται ως τρίδυμα επειδή θα γεννηθούν την ίδια μέρα. Θα τα μεγαλώσουμε ως τρίδυμα, θα τα αγαπάμε το ίδιο, αλλά μια μέρα θα τους πούμε την ιστορία τους. Θέλω να τη μάθουν. Είναι μια τόσο ιδιαίτερη και μοναδική περίπτωση».

    >

    ΑΡΜΟΝΙΑ

    Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί, ή ξεραθεί!

    Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

    Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

    ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

    ****************************************** "ΑΡΜΟΝΙΑ" Ομάδα Ενεργών Πολιτών ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της Ομάδας Ενεργών Πολιτών "ΑΡΜΟΝΙΑ", ή των Συντακτών της...

    Τελευταία αρθρα