Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Περισσότερα
    ΑρχικήOμορφιάΠοιες είναι οι τάσεις στα μαλλιά το 2021

    Ποιες είναι οι τάσεις στα μαλλιά το 2021

    Οι τάσεις στα μαλλιά αλλάζουν όλη την ώρα, αλλά μερικές φορές είναι δύσκολο να τις ακολουθήσουμε. Για να σε βοηθήσω, έχω διαλέξει τις 15 πιο δημοφιλείς τάσεις στα μαλλιά για το 2021. Σε αυτή τη λίστα θα βρεις τα πιο διαδεδομένα κουρέματα. μέχρι και χτενίσματα και αξεσουάρ για τα μαλλιά σου. Αυτά που θα βλέπεις παντού από τη νέα χρονιά.

    Καρέ στο ύψος του σαγονιού.

    Θέλω να ξεκινήσω τη λίστα μου με ένα από τα πιο ελκυστικά γυναικεία κουρέματα, το οποίο κυριαρχεί και θα συνεχίσει να κυριαρχεί. Το καρέ στο ύψος του σαγονιού είναι από τα πιο εκθαμβωτικά και γοητευτικά κουρέματα που μπορεί να επιλέξει μία γυναίκα.

    Ατημέλητο με αφέλειες.

    Το επόμενο δημοφιλές κούρεμα της λίστας μας είναι το σύγχρονο ατημέλητο με αφέλειες. το οποίο είναι πιθανότατα το πιο διαδεδομένο μεσαίου μήκους κούρεμα και έχει αγαπηθεί από πάρα πολλές γυναίκες ανά τον κόσμο. Το φανταστικό πλεονέκτημα αυτού του κουρέματος είναι ότι απαιτεί μηδενικό χρόνο για να φτιαχτεί αλλά παράλληλα φαίνεται πάντα πολύ περιποιημένο. Για αυτό τον λόγο το επιλέγουν πολυάσχολες γυναίκες με ελάχιστο ελεύθερο χρόνο.

    Χαμηλός κότσος ή αλογοουρά.

    Αν ενημερώνεστε συχνά για τις τάσεις σίγουρα θα γνωρίζετε πως ο χαμηλός τραβηγμένος κότσος και η αλογοουρά είναι 2 από τα πιο στυλάτα χτενίσματα για το 2021. Και τα δύο προτιμόνται από πολλές γυναίκες καθώς απαιτούν λίγο χρόνο και ταιριάζουν στις περισσότερες, ανεξάρτητως την ηλικία, το σχήμα προσώπου και άλλα χαρακτηριστικά.

    Κοντό μαλλί με αφέλειες.

    Ακόμη ένα πολύ διαδεδομένο κούρεμα είναι το κοντό μαλλί με αφέλειες. Ξεχωρίζει αδιαμφισβήτητα με το ιδιαίτερο στυλ αλλά και τη ΄χάρη που προσδίδει. Το πλεονέκτημα του είναι πως δεν χρειάζεται καθόλου styling. Επομένως αν σου αρέσουν οι δραστικές αλλαγές και δεν φοβάσαι να το υποστηρίξεις, δοκίμασε το!

    Κυματιστά μαλλιά στο ύψος του ώμου.

    Αν ακολουθείς τις τάσεις στα μαλλιά για χρόνια θα ξέρεις πως τα κυματιστά μαλλιά στο ύψος του ώμου έχουν σταδιακά αναδειχθεί σε μία πολύ διαδεδομένη επιλογή. Πέρα από αυτό, είναι ένα κούρεμα που ταιριάζει σε όλες μας. Αν ψάχνεις λοιπόν μία εκθαμβωτική επιλογή για τα μαλλιά σου, μόλις την βρήκες!

    Φιλαριστά μακριά μαλλιά

    Ίσως δεν το γνωρίζεις, όμως τα φιλαριστά μαλλιά είναι ένα από τα πιο όμορφα κουρέματα των τελευταίων ετών. Είναι γεγονός πως είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά το 2021. Αυτό που ελκύει τις γυναίκες σε αυτό το κούρεμα είναι ότι δίνει όγκο και λάμψη, ανεξάρτητα από την ποιότητα και την πυκνότητα των μαλλιών τους.

    Ατημέλητο ψηλό πιάσιμο.

    Για πολλά χρόνια, οι προτιμήσεις των γυναικών στα μαλλιά ήταν πολύ στημένες και αψεγάδιαστες, χωρίς να πετάει ούτε μία τρίχα. Παρ’όλα αυτά, οι εποχές άλλαξαν και τώρα οι γυναίκες επιλέγουν πιο φυσικά ατημέλητα χτενίσματα.

    Μακρύ καρέ με ελαφρύ κυματισμό

    Όπως σου ανέφερα και προηγουμένως, το καρέ κυριαρχεί. Θα ήθελα να αναφερθώ όμως και σε μία άλλη εκδοχή του, πιο νεανική. Το μακρύ καρέ με ελαφρύ κυματισμό. Το οποίο θεωρείται από τα πιο όμορφα χτενίσματα για το 2021 και είναι πολύ αγαπητό από τις γυναίκες που θέλουν να έχουν στυλ.

    Μακριές κοτσίδες.

    Οι κοτσίδες ήταν πάντα πολύ δημοφιλείς, αλλά τον τελευταίο καιρό αναβαθμίστηκαν από μια πολύ πρωτότυπη τεχνική σε ένα φοβερό trend. Αν έχει λοιπόν μακριά μαλλιά και σου αρέσει να πειραματίζεσαι πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσεις!

    Χτενίσματα με κορδέλες.

    Πολλές είναι οι τάσεις στα μαλλιά το 2021, όμως τα χτενίσματα με κορδέλες είναι πιθανότατα τα πιο αγαπητά και γοητευτικά της χρονιάς, καθώς προσδίδουν μία χάρη και ένα ροματισμό μιας άλλης εποχής. Το καλύτερο με αυτό το trend είναι οι αναρίθμητες επιλογές σε χτενίσματα, από απλή αλογοουρά ή κότσο μέχρι κοτσίδες και πλεξούδες. Όλα εντυπωσιακά και ξεχωριστά.

    Ατημέλητα beach waves.

    Αναζητάς εντυπωσιακά beach waves με όγκο που θα τραβήξουν την προσοχή; Τότε αδιαμφισβήτητα πρέπει να κόψεις τα μαλλιά σου φυλλαριστά για να μπορέσεις να τα πετύχεις. Αυτό που λατρεύω σε αυτό το χτένισμα είναι πως κολακεύει τους πάντες και είναι ιδανικό είτε για καθημερινές εμφανίσεις είτε για ποιο επίσημες εκδηλώσεις.

    Αξεσουάρ στα μαλλιά.

    Αν ακολουθείς τις τάσεις θα γνωρίζεις πως τα αξεσουάρ στα μαλλιά κυριαρχούν εδώ και αρκετά χρόνια. Όμως πρόσφατα έκαναν μία τεράστια επιστροφή και ήρθαν για να μείνουν. Περιλαμβάνουν χαριτωμένα hair clips, κορδέλες για το κεφάλι, φιόγκους, μπαντάνες και στέκες.

    Εντυπωσιακό Balayage.

    Και τώρα που μιλήσαμε για τα πιο δημοφιλή κουρέματα ήρθε η ώρα να αναφερθούμε στα πιο ελκυστικά χρώματα στα μαλλιά για το 2021. Πρωταγωνιστεί φυσικά το εντυπωσιακό Balayage, ένα από τα πιο μοδάτα χρώματα της χρονιάς. Που ταιριάζει με κάθε κούρεμα και κάθε στυλ μαλλιού, από ίσιο μέχρι κυματιστό και σγουρό.

    Απαλές ξανθές ανταύγειες.

    Οι απαλές ξανθές ανταύγειες είναι ακόμη μία τάση στα μαλλιά το 2021 που έχει τη δυνατότητα να απογειώσει κάθε κούρεμα, σε κάθε γυναίκα ανεξαρτήτως ηλικίας. Το τέλειο με αυτές τις αποχρώσεις είναι ότι είναι αρκετά φυσικές επομένως ταιριάζουν σε κάθε εποχή.

    Βαθύ κόκκινο.

    Η τελευταία τάση στα μαλλιά το 2021, είναι αυτό το εκθαμβωτικό βαθύ κόκκινο το οποίο είναι μία φοβερή μίξη του κόκκινου με σκούρο καστανό. Τραβάει αδιαμφισβήτητα όλα τα βλέμματα. Αν σου αρέσουν οι ξεχωριστές αποχρώσεις τότε σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις αυτήν εδώ!

    >

    ΑΡΜΟΝΙΑ

    Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί, ή ξεραθεί!

    Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

    Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

    ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

    ****************************************** "ΑΡΜΟΝΙΑ" Ομάδα Ενεργών Πολιτών ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της Ομάδας Ενεργών Πολιτών "ΑΡΜΟΝΙΑ", ή των Συντακτών της...

    Τελευταία αρθρα