Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Περισσότερα
    ΑρχικήΕπικαιρότηταΟταν η Τζένη Μπαλατσινού περπατούσε στην πασαρέλα με τον Νίκο Παπαδάκη -Η...

    Οταν η Τζένη Μπαλατσινού περπατούσε στην πασαρέλα με τον Νίκο Παπαδάκη -Η επιτομή του ελληνικού μόντελινγκ 25 χρόνια πριν [εικόνα]

    Ο Νίκος Παπαδάκης δημοσίευσε μια φωτογραφία του στο Instagram μαζί με την Τζένη Μπαλατσινού, όταν έκαναν μαζί πασαρέλα σε σόου του Βασίλειου Κωστέτσου.
    Στη φωτογραφία βλέπουμε τον Νίκο Παπαδακη με την Τζένη Μπαλατσινού, δύο από τα αγαπημένα μοντέλα των 90’s, στην επίδειξη μόδας του σχεδιαστή Βασίλεου Κωστέτσου που έγινε τον Μάρτιο του 1996 στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς με καλεσμένη guest star το supermodel Rosiemary Wetzel.
    Η throwback φωτογραφία του Νίκου Παπαδάκη μαζί με την Τζένη Μπαλατσινού στην πασαρέλα μάς θύμισε τα ένδοξα 90s, τότε που το ελληνικό μόντελινγκ ήταν στο απόγειό του. Θυμίζουμε ότι η Τζένη Μπαλατσινού σε ηλικία 19 ετών αναδείχθηκε το 1990 «Σταρ Ελλάς» στα καλλιστεία του Ant1 που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά και το 1991 κέρδισε τον τίτλο «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός» σε διαγωνισμό του εξωτερικού. 
    Δείτε τη φωτογραφία της Τζένης Μπαλατσινού με τον Νίκο Παπαδάκη στο Bovary.gr

    source

    >

    ΑΡΜΟΝΙΑ

    Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί, ή ξεραθεί!

    Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

    Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

    ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

    ****************************************** "ΑΡΜΟΝΙΑ" Ομάδα Ενεργών Πολιτών ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της Ομάδας Ενεργών Πολιτών "ΑΡΜΟΝΙΑ", ή των Συντακτών της...

    Τελευταία αρθρα