Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Περισσότερα
    ΑρχικήOμορφιάΊαν Στρατής: Δύσκoλες ώρες για τoν τραγουδιστή

    Ίαν Στρατής: Δύσκoλες ώρες για τoν τραγουδιστή

    Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Ίαν Στρατής, γεγονός που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην μπορέσει να βρίσκεται στα γυρίσματα του επόμενου επεισοδίου του YFSF στο οποίο συμμετέχει. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, το μυαλό του αυτές τις ώρες είναι σε ένα πολύ στενό του συγγενικό πρόσωπο που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, με τον ίδιο να είναι στο πλευρό του.

    Έτσι, λοιπόν, ο Ίαν Στρατής αυτή την περίοδο έχει δώσει προτεραιότητα στη δύσκολη κατάσταση που βιώνει η οικογένειά του και όχι στις μεταμορφώσεις του, κάτι που ενδεχομένως επηρεάσει την παρουσία του στο show μεταμφιέσεων. Αυτό το γνωρίζουν οι υπεύθυνοι του καναλιού και κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι.

    Ο Ίαν Στρατής είναι πολύ δεμένος με την γιαγιά του, καθώς, όπως είχε δηλώσει και σε παλαιότερες συνεντεύξεις του, είναι εκείνη που τον έχει μεγαλώσει γιατί οι γονείς του δούλευαν όλη μέρα.

    .
    Κλείσιμο

    source

    >

    ΑΡΜΟΝΙΑ

    Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί, ή ξεραθεί!

    Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

    Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

    ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

    ****************************************** "ΑΡΜΟΝΙΑ" Ομάδα Ενεργών Πολιτών ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της Ομάδας Ενεργών Πολιτών "ΑΡΜΟΝΙΑ", ή των Συντακτών της...

    Τελευταία αρθρα