Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Περισσότερα
    ΑρχικήΧρήσιμες συμβουλέςΈξι τρόποι για σωστή προπόνηση με σχοινάκι. Πως συμβάλλει στη γρήγορη καύση...

    Έξι τρόποι για σωστή προπόνηση με σχοινάκι. Πως συμβάλλει στη γρήγορη καύση θερμίδων και την τόνωση του καρδιαγγειακού συστήματος (βίντεο)

    Ειδικά το διάστημα της καραντίνας, είναι ίσως ο τρόπος για διατηρήσουμε ή να φτιάξουμε την φυσική κατάσταση και το σώμα μας.
    Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό, ενισχύει το καρδιαγγειακό σύστημα και συμβάλλει την απώλεια πόντων, θερμίδων και κιλών. Πως όμως μπορεί να γίνει σωστά η προπόνηση με σχοινάκι; Πάντα καραδοκούν κίνδυνοι για καταπόνηση των κάτω άκρων, της μέσης και της πλάτης.
    Ειδικά όταν έχουμε περιττό βάρος τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, έτσι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί! Το σημαντικό με αυτή την προπόνηση είναι ότι αν τηρήσουμε τα «βήματα» θα πετύχουμε την μέγιστη καύση.

    source

    >

    ΑΡΜΟΝΙΑ

    Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί, ή ξεραθεί!

    Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

    Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

    ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

    ****************************************** "ΑΡΜΟΝΙΑ" Ομάδα Ενεργών Πολιτών ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της Ομάδας Ενεργών Πολιτών "ΑΡΜΟΝΙΑ", ή των Συντακτών της...

    Τελευταία αρθρα