Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τα ακραία σενάρια για το γάμο της και οι προτάσεις για Φάρμα και Survivor

0
135

Live οι εξελίξεις για τον κορονοϊό
στην Ελλάδα & σε όλο τον κόσμο
Ο Γιώργος Λιάγκας το ζήτησε και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εμφανίστηκε στο στούντιο αφήνοντας άφωνους τους συντελεστές του Πρωινού. Τι είπε για το γάμος της και τις τηλεοπτικές προτάσεις.
«Έφοδο» στο τηλεοπτικό πλατό του Πρωινού έκανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου! Η εντυπωσιακή πρώην παίκτρια του My Style Rocks εμφανίστηκε και απάντησε για τα ακραία σενάρια που γράφτηκαν για τον γάμο της αλλά και για τις τηλεοπτικές προτάσεις που της έχουν γίνει.
Η Φαίη Σκορδά μπαίνοντας η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σχολίασε την ομορφιά της λέγοντας ότι θαυμάζει το σώμα της και αποκάλυψε μάλιστα πώς αν μπορούσε θα την κρατούσε για τον γιό της Γιάννη!
Ωστόσο η συζήτηση στη συνέχεια έγινε σοβαρή με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να αποκαλύπτει πώς δέχτηκε προτάσεις τόσο για το Survivor όσο και για την Φάρμα και μάλιστα με τις ίδιες οικονομικές απολαβές ωστόσο επέλεξε να απορρίψει την προοπτική αφού θεωρεί πώς δεν μπορεί να υποστηρίξει ένα τέτοιο concept όπως είναι ένα ριάλιτι επιβίωσης κάτω από αντίξοες συνθήκες.
Αναφορικά για όσους έγραψαν πώς παντρεύτηκε -με τον πρώην πλέον σύζυγό της- από σκοπιμότητα είπε πώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει και το χαρακτήρισε fake εξηγώντας πώς η ίδια και ο πρώην σύζυγός της ήταν τελικά σε διαφορετική φάση ώστε να πορευτούν μαζί αλλά όταν τον παντρεύτηκε το ένιωθε αληθινά.

Είχε προηγηθεί η συζήτηση χωρίς την παρουσία της για δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής με τον Γιώργο Λιάγκα να χαρίζει ένα αστείο στιγμιότυπο στον τηλεοπτικό αέρα.
«Εσύ δεν θυμάσαι ότι η Αλεξάνδρα ερχόταν στην εκπομπή; Όταν κάναμε εκπομπή μαζί, η Αλεξάνδρα ήταν μοντέλο και έλεγα να μπει στην κατάψυξη γιατί ήθελα να την δώσω στον Γιάννη, επειδή ήταν τόσο όμορφη» είπε η Φαίη Σκορδά.
Για να λάβει πληρωμένη απάντηση από τον Γιώργο Λιάγκα. «Δώσε την σε μένα τώρα» είπε ο παρουσιαστής, κάνοντας τους συνεργάτες του «Πρωινού» να λυθούν στα γέλια.

source