Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Περισσότερα
    ΑρχικήΕπικαιρότηταCatherine Ζeta-Jones: Αυτά είναι τα beauty προϊόντα στα οποία ορκίζεται

    Catherine Ζeta-Jones: Αυτά είναι τα beauty προϊόντα στα οποία ορκίζεται

    Πολλές φορές αντικρύζοντας της ακαταμάχητη λάμψη των αγαπημένων μας celebrities αναρωτιόμαστε για μυστικά που ακολουθούν στην beauty ρουτίνα τους. Κάπως έτσι ανακαλύψαμε τους σύμμαχους ομορφιάς της Catherine Ζeta-Jones.
    Το ταξίδι της ομορφιάς για εμάς τις γυναίκες είναι μαγικό. Όλες μας θέλουμε σε καθημερινή βάση να μοιάζουμε λαμπερές και να αναπνέουμε φρεσκάδα. Αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί καμία μας. Κάπως έτσι επιλέγοντας τους ιδανικούς σύμμαχους ομορφιάς «χτίζουμε» μια beauty ρουτίνα και όσο μπορούμε την ακολουθούμε πιστά. Μάλιστα, συχνά, εμπνεόμαστε και από τα μυστικά ομορφιάς που επιλέγουν οι αγαπημένες μας celebrities και πολλά από τα προϊόντα που χρησιμοποιούν τα εντάσσουμε στην περιποίησή μας. Έτσι, εμείς πρόσφατα ανακαλύψαμε τα beauty items που δεν αλλάζει με τίποτα και έχει πάντα στο μπουντουάρ η εκθαμβωτική Catherine Zeta-Jones. Ποια είναι αυτά; Πάρε χαρτί, μολύβι και κράτα σημειώσεις.

    View this post on Instagram

    A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

    Όταν βλέπουμε την ακαταμάχητη ομορφιάς της χολιγουντιανής ηθοποιού, είμαστε σίγουρες ότι και η μυρωδιά που αναδύει θα είναι μεθυστική. Η Catherine Zeta-Jones δεν αποχωρίζεται δύο αρώματα του οίκου Tom Ford. Tο ένα είναι το Jasmin Rouge ενώ το άλλο είναι το Noir de Noir. Όπως δηλώνει η ίδια και οι δύο μυρωδιές τις «ξυπνούν» όμορφες αναμνήσεις. Επιπλέον, τα λαμπερά μαλλιά της Catherine αποτελούν σήμα κατατεθέν και όλες μας αναρωτόμαστε για το μυστικό της. Το ενυδατικό έλαιο Lust Nourishing, από Oribe Gold Lust είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές της haircare ρουτίνα της. «Μερικές φόρες όταν κουρεύω τα μαλλιά μου, αυτά αντιδρούν. Ωστόσο, για να διατηρώ τις άκρες καθαρές ακολουθώ μια καλή περιποίηση. Όταν δεν δουλεύω προσπαθώ να αποφεύγω τα εργαλεία που εκπέμπουν θερμότητα και δεν στεγνώνω τα μαλλιά μου», τονίζει η ίδια. Τέλος η Catherine Ζeta-Jones επιλέγει σταθερά τρία προϊόντα που έχουν μόνιμη θέση στην καθημερινή beauty ρουτίνα της. Η μάσκαρα Casa Zeta-Jones από την δική της σειρά ομορφιάς είναι ένα από τα beauty items που δεν μπορεί να αποχωριστεί. Το άλλο προϊόν αφορά στην ενυδάτωσή της. Η  κρέμα Eight Hour από Elizabeth Arden φροντίζει την επιδερμίδα της. Αυτή τη κρέμα την έμαθε από την γιαγιά της και όπως υποστηρίζει ήταν η  μόνη που χρησιμοποιούσε. Τέλος, η εντυπωσιακή ηθοποιός χρησιμοποιεί το αλάτι Epsom, το οποίο, όπως λέει η ίδια, ανακουφίζει από όλους τους πόνους.

    source

    >

    ΑΡΜΟΝΙΑ

    Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί, ή ξεραθεί!

    Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

    Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

    ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

    ****************************************** "ΑΡΜΟΝΙΑ" Ομάδα Ενεργών Πολιτών ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της Ομάδας Ενεργών Πολιτών "ΑΡΜΟΝΙΑ", ή των Συντακτών της...

    Τελευταία αρθρα