Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Περισσότερα
    ΑρχικήΕπικαιρότηταΧρύσα Μιχαλοπούλου: «Ο έρωτας περνάει από το στομάχι»

    Χρύσα Μιχαλοπούλου: «Ο έρωτας περνάει από το στομάχι»

    Η απάντησή της στην έμμεση ερώτηση για τη σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο
    Η Χρύσα Μιχαλοπούλου βαπτίστηκε από έναν… ορεξάτο παππά, ο οποίος της έδωσε άλλα δύο ονόματα, το Μάρθα και το Ελένη. Έχει τρία αδέρφια και δηλώνει μονίμως αφηρημένη.
    Μπορεί να έπαιξε τη γαλλίδα Ζορζέτ στις «Άγριες Μέλισσες» ωστόσο δεν μιλάει καθόλου γαλλικά, ενώ από 6 ετών μπήκε στον καλλιτεχνικό χώρο.
    «Είχα παίξει σε κάποιες σειρές μικρή. Έπαιξε στα 6 μου στις “Μάγισσες της Σμύρνης” και μετά είχα κάνει θέατρο στο Beauty and the Beast. Ζητάγανε παιδιά που ξέρουν αγγλικά και μουσική. Ένα πράγμα μας είχαν πει, να μην κοιτάξουμε ποτέ το κοινό. Εγώ έκανα το λάθος στην 10η παράσταση, όπου είχε από κάτω 500 άτομα και τα έχασα, ξέχασα τα λόγια», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show.
    «Όταν στο λύκειο πήρα το μηχανογραφικό χαώθηκα. Δεν είχα ιδέα. Ηρέμησα την πρώτη μέρα στη σχολή. Έδωσα και διπλωματική και δεν το πίστευε κανείς», πρόσθεσε.
    Η Χρύσα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία της με την Κάτια Δανδουλάκη και τον Γιώργο Γεροντιδάκη, αλλά και όλους τους συντελεστές στις «Άγριες Μέλισσες»: «Είναι φανταστικό αυτό που συμβαίνει εκεί. Θέλουν το κοινό καλό, είναι δουλεμένοι πάνω στο εμείς και όχι στο εγώ. Όταν έχεις ανθρώπους δίπλα σου που σε εμπιστεύονται δεν θες κάτι άλλο», είπε χαρακτηριστικά αλλά δεν αποκάλυψε να θα την ξαναδούμε στη σειρά.
    Στην ερώτηση για το αν είναι ερωτευμένη, εννοώντας πάντα τον κριτή του MasterChef, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, απάντησε… αφηρημένα. «Με τι πράγμα;» με τον Γρηγόρη να την ρωτά αν ο έρωτας περνάει από το στομάχι.
    «Ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Ξέρω να μαγειρεύω πολύ καλά, φανταστικά και υπάρχει και άνθρωπος που μου μαγειρεύει και τρώω πολύ καλά».
    Η Χρύσα κάνει εκπομπή στο ιντερνετικό ραδιόφωνο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, samano radio. «Είναι CEO, εκείνος είναι εκεί και μπήκα κι εγώ. Μου αρέσει πολύ το ραδιόφωνο, είναι ένας ωραίος τρόπος επικοινωνίας».
     

     
     


    Η καλή πλευρά της ζωής!
    Για ό,τι συμβαίνει καθημερινά στην εγχώρια showbiz και όχι μόνο. Με πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, αποκλειστικότητες, συνεντεύξεις, κάλυψη κοινωνικο-πολιτικής επικαιρότητας, στήλες για τη γυναίκα, opinions από πετυχημένους, στον χώρο τους, δημοσιογράφους.
    source

    >

    ΑΡΜΟΝΙΑ

    Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί, ή ξεραθεί!

    Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

    Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

    ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

    ****************************************** "ΑΡΜΟΝΙΑ" Ομάδα Ενεργών Πολιτών ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της Ομάδας Ενεργών Πολιτών "ΑΡΜΟΝΙΑ", ή των Συντακτών της...

    Τελευταία αρθρα