111,483ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021
111,483ΥποστηρικτέςΚάντε Like
ΑρχικήΕπικαιρότηταΔανάη Μπάρκα: «Oσα σχόλια αφορούν την εμφάνισή μoυ δεν με βρίσκουν σύμφωνη»

Δανάη Μπάρκα: «Oσα σχόλια αφορούν την εμφάνισή μoυ δεν με βρίσκουν σύμφωνη»

Η κάμερα του Pop Up τρύπωσε στα backstage της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και ο Ιορδάνης Παπακυριακού συνάντησε τη Δανάη Μπάρκα, η οποία μίλησε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, για το ρόλο της ως παρουσιάστρια, για τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που ακούει.

«Την Ηλιάνα τη γνωρίζω λιγότερο από ένα χρόνο, έχουμε πολλά κοινά, μας συνδέουν πολλά πράγματα. Είναι ένα κορίτσι πάρα πολύ δοτικό, που ξέρω ότι θα είναι εκεί από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο. Όταν μου έγινε η πρόταση για το πρωινό δεν είπα αμέσως το ναι, αλλά ήμουν θετική, είναι ένα κανάλι που με έχει μεγαλώσει. Ελπίζω να είμαι γουρλού για το κανάλι ως πρώτη παρουσιάστρια ψυχαγωγικού», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα πρόσθεσε στη συνέχεια: «Πάντα νιώθω το βάρος και το άγχος να τους βγάλω ασπροπρόσωπους. Η μητέρα μου με συμβούλευσε να είμαι ο εαυτός μου και να μην ακούω τις κακεντρέχειες. Δεν έχω εμμονή με τα νούμερα, αλλά θέλω να μου δείχνει την προτίμησή του ο κόσμος. Τα αρνητικά σχόλια που αφορούν τη δουλειά μου τα ακούω και τα αλλάζω. Όσα σχόλια αφορούν την εμφάνισή μου δεν με βρίσκουν σύμφωνη».
source

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
>

ΑΡΜΟΝΙΑ Ομάδα Προστασίας Περιβάλλοντος

Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί (ή ξεραθεί)!

Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

****************************************** ΑΡΜΟΝΙΑ Ομάδα Προστασίας Περιβάλλοντος ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές (Γραφείο Πρωθυπουργού, Υπουργών, Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, στα Ελληνικά & Παγκόσμια ΜΜΕ, κλπ.) και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της ΑΡΜΟΝΙΑ, ή των Συντακτών της...

Most Popular

Recent Comments