Δεν είσαι fan του σολομού; Δοκίμασε αυτή τη συνταγή και το ξανασυζητάμε

0
55

Follow us
Ακόμα και αν δεν είσαι λάτρης των ψαριών, είμαστε σίγουροι πως θα καταφέρουμε να σου αλλάξουμε γνώμη. Μπες στη κουζίνα, ακολούθησε κατά γράμμα αυτή τη πανεύκολη συνταγή και αμέσως θα νιώσεις μια «έκρηξη» γεύσεων στον ουρανίσκο σου. Επιπλέον αυτή η απόλαυση είναι χωρίς ενοχές καθώς οι θερμίδες είναι ελάχιστες!
400 γραμμάρια σολομού
2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού τσίλι σε σκόνη
1/2 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
1 κουταλάκι του γλυκού ιταλικό καρύκευμα
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
Αλάτι και πιπέρι
Αλατοπιπέρωσε το σολομό. Στη συνέχεια σε ένα μικρό μπολ πρόσθεσε την καστανή ζάχαρη, τη σκόνη τσίλι, την πάπρικα, το ιταλικό καρυκεύματα και τη σκόνη σκόρδου. Ρίξε μέσα το σολομό και βεβαιώσου ότι έχει καλυφθεί με τα υλικά από όλες τις πλευρές.
Στη συνέχεια τοποθέτησε το σολομό σε ένα ταψί. Πρόσεξε το δέρμα του σολομού να είναι από την κάτω πλευρά. Ψήστε στο φούρνο για 10 λεπτά στους 200 βαθμούς. Μπορείς να συνδυάσεις το σολομό με ψητά σπαράγγια.

Get our monthly recap with the latest news, articles and resources.
© 2021 Elle Greece
© 2021 ELLE

source