111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, 2022
111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
ΑρχικήΧρήσιμες συμβουλέςΈξι τρόποι για σωστή προπόνηση με σχοινάκι. Πως συμβάλλει στη γρήγορη καύση...

Έξι τρόποι για σωστή προπόνηση με σχοινάκι. Πως συμβάλλει στη γρήγορη καύση θερμίδων και την τόνωση του καρδιαγγειακού συστήματος (βίντεο)

Ειδικά το διάστημα της καραντίνας, είναι ίσως ο τρόπος για διατηρήσουμε ή να φτιάξουμε την φυσική κατάσταση και το σώμα μας.
Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό, ενισχύει το καρδιαγγειακό σύστημα και συμβάλλει την απώλεια πόντων, θερμίδων και κιλών. Πως όμως μπορεί να γίνει σωστά η προπόνηση με σχοινάκι; Πάντα καραδοκούν κίνδυνοι για καταπόνηση των κάτω άκρων, της μέσης και της πλάτης.
Ειδικά όταν έχουμε περιττό βάρος τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, έτσι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί! Το σημαντικό με αυτή την προπόνηση είναι ότι αν τηρήσουμε τα «βήματα» θα πετύχουμε την μέγιστη καύση.

source

- Advertisment -
>

ΑΡΜΟΝΙΑ Ομάδα  Εθελοντών

Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί (ή ξεραθεί)!

Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

****************************************** ΑΡΜΟΝΙΑ Ομάδα Εθελοντών ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές (Γραφείο Πρωθυπουργού, Υπουργών, Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, στα Ελληνικά & Παγκόσμια ΜΜΕ, κλπ.) και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της Ομάδας Εθελοντών ΑΡΜΟΝΙΑ , ή των Συντακτών της...

Πιο δημοφιλή