Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Περισσότερα
    ΑρχικήΔιασημότητεςΓιώργος Παπαγεωργίου: Τι είπε για τον γάμο του με την Δανάη Μιχαλάκη;

    Γιώργος Παπαγεωργίου: Τι είπε για τον γάμο του με την Δανάη Μιχαλάκη;

    Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega «Σχεδόν Ενήλικες» παραχώρησε συνέντευξη στο Gala και τόνισε πως η ημερομηνία του γάμου του με την Δανάη Μιχαλάκη είναι ακόμη στον αέρα.
    Πάντως νομίζω ότι το «ανύπαντρος» θα αλλάξει σύντομα.
    Ε, θα δούμε. Δεν θα σου πω πολλά γι’ αυτό. Είναι μια απόφαση που έχουμε πάρει, αλλά την κρατάμε πολύ ιδιωτικά. Φεύγει λίγο από εδώ και από εκεί και γράφουν γι’ αυτό, χωρίς να το έχουμε δώσει εμείς, αλλά θέλουμε να το κρατήσουμε πολύ ιδιωτικό. Κάτι έχει ακουστεί ότι θα γίνει σε φετινή ημερομηνία, αλλά όλα αυτά είναι πολύ στον αέρα. Αυτά που γράφονται είναι σκέψεις που έκανα στο παρελθόν. Τώρα με την παράταση της πανδημίας, το τρίτο κύμα και όλα αυτά, δεν ξέρουμε ακόμα τι θα γίνει.
    Είναι εύκολο ή δύσκολο να έχεις σχέση με ηθοποιό;
    Δεν το έχω σκεφτεί ως κάτι πιο εύκολο ή πιο δύσκολο. Για μένα είναι μια συνθήκη. Έχει τα καλά και τα κακά του. Το καλό είναι ότι καταλαβαινόμαστε και το κακό είναι ότι δεν μπορείς να βγεις εύκολα να κρυφτείς όταν θα βγεις έξω με την σχέση σου να κάνετε μια βόλτα. Αισθάνεσαι ότι σε κοιτάνε, ότι οι στιγμές δεν θα είναι ποτέ πια το ίδιο ιδιωτικές. Οπότε μαθαίνεις να συνδιαλέγεσαι με αυτό.
    source

    >

    ΑΡΜΟΝΙΑ

    Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί, ή ξεραθεί!

    Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

    Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

    ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

    ****************************************** "ΑΡΜΟΝΙΑ" Ομάδα Ενεργών Πολιτών ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της Ομάδας Ενεργών Πολιτών "ΑΡΜΟΝΙΑ", ή των Συντακτών της...

    Τελευταία αρθρα