111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022
111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
ΑρχικήΕπικαιρότηταΗ βασίλισσα Ελισάβετ απαντά στο Harry και την Meghan

Η βασίλισσα Ελισάβετ απαντά στο Harry και την Meghan

Follow us
24 ώρες μετά την προβολή της ιστορικής συνέντευξης του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στην Oprah Winfrey, το παλάτι του Μπακιγχαμ απαντά. Το περιμέναμε!

«Ολόκληρη η οικογένεια έχει λυπηθεί που έμαθε το πλήρες εύρος του πόσο δύσκολα ήταν τα τελευταία χρόνια για τον Harry και τη Meghan», επισημαίνει το παλάτι του Μπάκιγχαμ στην επίσημη ανακοίνωση που έκανε, προκειμένου να απαντήσει σε όλα όσα επισημάνθηκαν από τα δύο δημοφιλή πρόσωπα στην συνέντευξη τους στην Oprah Winfrey. Τα ζητήματα που τέθηκαν, ιδίως εκείνο περί φυλετικών διακρίσεων, είναι ανησυχητικά. Αν και κάποιες αναμνήσεις ενδέχεται να ποικίλλουν, λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψη και θα αντιμετωπιστούν από την οικογένεια κατ’ ιδίαν».

Get our monthly recap with the latest news, articles and resources.
© 2021 Elle Greece
© 2021 ELLE

source

- Advertisment -
>

ΑΡΜΟΝΙΑ Ομάδα Προστασίας Περιβάλλοντος

Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί (ή ξεραθεί)!

Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

****************************************** ΑΡΜΟΝΙΑ Ομάδα Προστασίας Περιβάλλοντος ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές (Γραφείο Πρωθυπουργού, Υπουργών, Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, στα Ελληνικά & Παγκόσμια ΜΜΕ, κλπ.) και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της ΑΡΜΟΝΙΑ, ή των Συντακτών της...

Πιο δημοφιλή