111,483ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021
111,483ΥποστηρικτέςΚάντε Like
ΑρχικήOμορφιάΊαν Στρατής: Δύσκoλες ώρες για τoν τραγουδιστή

Ίαν Στρατής: Δύσκoλες ώρες για τoν τραγουδιστή

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Ίαν Στρατής, γεγονός που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην μπορέσει να βρίσκεται στα γυρίσματα του επόμενου επεισοδίου του YFSF στο οποίο συμμετέχει. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, το μυαλό του αυτές τις ώρες είναι σε ένα πολύ στενό του συγγενικό πρόσωπο που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, με τον ίδιο να είναι στο πλευρό του.

Έτσι, λοιπόν, ο Ίαν Στρατής αυτή την περίοδο έχει δώσει προτεραιότητα στη δύσκολη κατάσταση που βιώνει η οικογένειά του και όχι στις μεταμορφώσεις του, κάτι που ενδεχομένως επηρεάσει την παρουσία του στο show μεταμφιέσεων. Αυτό το γνωρίζουν οι υπεύθυνοι του καναλιού και κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι.

Ο Ίαν Στρατής είναι πολύ δεμένος με την γιαγιά του, καθώς, όπως είχε δηλώσει και σε παλαιότερες συνεντεύξεις του, είναι εκείνη που τον έχει μεγαλώσει γιατί οι γονείς του δούλευαν όλη μέρα.

.
Κλείσιμο

source

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
>

ΑΡΜΟΝΙΑ Ομάδα Προστασίας Περιβάλλοντος

Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί (ή ξεραθεί)!

Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

****************************************** ΑΡΜΟΝΙΑ Ομάδα Προστασίας Περιβάλλοντος ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές (Γραφείο Πρωθυπουργού, Υπουργών, Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, στα Ελληνικά & Παγκόσμια ΜΜΕ, κλπ.) και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της ΑΡΜΟΝΙΑ, ή των Συντακτών της...

Most Popular

Recent Comments