111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Παρασκευή, 19 Αυγούστου, 2022
111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚίνα: Το Πεκίνο ανακοίνωσε μέτρα για βιομηχανικές αναβαθμίσεις και πράσινη ανάπτυξη -Τι...

Κίνα: Το Πεκίνο ανακοίνωσε μέτρα για βιομηχανικές αναβαθμίσεις και πράσινη ανάπτυξη -Τι περιλαμβάνουν, οι στόχοι

Το Πεκίνο ανακοίνωσε χθες, μία σειρά μέτρων για βιομηχανικές αναβαθμίσεις, αλλά και για την πράσινη ανάπτυξη για το 2021, σύμφωνα με το υπουργείο Βιομηχανίας και Τεχνολογίας της Πληροφορικής.
Η Κίνα θα προχωρήσει στην επιτάχυνση υιοθέτησης των εφαρμογών μεγάλου όγκου δεδομένων και άλλων μεθόδων ψηφιοποίησης σύμφωνα με τη ζήτηση, για τη διαχείριση της ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά και για άλλες υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, προκειμένου να βελτιώσει την αποδοτικότητα κατανάλωσης της ενέργειας, όπως ανακοίνωσε με το ίδιο υπουργείο.
Οι εκπομπές άνθρακα θα μειωθούν σε σημαντικούς τομείς, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο, προσθέτοντας ότι εταιρίες του βιομηχανικού τομέα θα ενθαρρυνθούν για ενίσχυση των προσπαθειών τους, σχετικά με την αντικατάσταση ηλεκτρικού εξοπλισμού, αλλά και για την ψηφιοποίησή τους.
Παράλληλα, θα κατασκευαστεί μια σειρά υποδομών για την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας, αναλόγως της ζήτησης, για να καλυφθούν σχετικές ανάγκες των βιομηχανικών επιχειρήσεων.
Η Κίνα δίνει έμφαση στην αποτελεσματική διαχείριση της ενέργειας, στις επιχειρήσεις που έχουν σημαντική κατανάλωση, αλλά και στη συστηματική βελτιστοποίηση της ενεργειακής κατανάλωσης, στο 14ο Πενταετές Πλάνο (2021-2025) για την Εθνική Οικονομική και Κοινωνική Ανάπτυξη, αλλά και στους Μακροπρόθεσμους Στόχους μέχρι το 2035.
Ακολουθήστε το iefimerida.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο iefimerida.gr

source

- Advertisment -
>

ΑΡΜΟΝΙΑ Ομάδα  Εθελοντών

Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί (ή ξεραθεί)!

Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

****************************************** ΑΡΜΟΝΙΑ Ομάδα Εθελοντών ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές (Γραφείο Πρωθυπουργού, Υπουργών, Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, στα Ελληνικά & Παγκόσμια ΜΜΕ, κλπ.) και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της Ομάδας Εθελοντών ΑΡΜΟΝΙΑ , ή των Συντακτών της...

Πιο δημοφιλή