Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Περισσότερα
    ΑρχικήΥγείαΚορονοϊός: Υπέρ του Sputnik V ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Μάρκους Ζέντερ

    Κορονοϊός: Υπέρ του Sputnik V ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Μάρκους Ζέντερ

    Live οι εξελίξεις για τον κορονοϊό
    στην Ελλάδα & σε όλο τον κόσμο
    Υπερ της ταχεία έγκρισης του εμβολίου Sputnik V τάσσεται εκτός των άλλων και ο δήμαρχος – κυβερνήτης του Βερολίνου Μίχαελ Μιούλερ και τρεις πρωθυπουργοί ανατολικογερμανικών κρατιίων.
    Ο Χριστιανοκοινωνιστής (CSU) πρωθυπουργός της Βαυαρίας, Μάρκους Ζέντερ και ο Σοσιαλδημοκράτης (SPD) δήμαρχος και κυβερνήτης του κρατιδίου του Βερολίνου Μίχαελ Μιούλερ, τάσσονται υπέρ της ταχείας έγκρισης του ρωσικού εμβολίου για τον κορονοϊό Sputnik V.
    «Χρειαζόμαστε κάθε εμβόλιο που μπορούμε να αποκτήσουμε», δήλωσε σήμερα ο Μίχαελ Μιούλερ μετά από τηλεδιάσκεψη των επικεφαλής των κρατιδίων, οι οποίοι συνομίλησαν κατά τη διάρκειά της και με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για την ανάγκη υποβολής αίτησης για κανονική έγκριση του εν λόγω ρωσικού αλλά και άλλων εμβολίων.
    «Εννοείται πως εάν έχουμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε αυτό το εμβόλιο, φυσικά θα το θέλουμε και θα εκμεταλλευτούμε αυτήν την ευκαιρία», τόνισε ο Μιούλερ, ο οποίος είναι ο πρόεδρος της διάσκεψης των πρωθυπουργών των ομοσπονδιακών κρατιδίων.
    Ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Μάρκους Ζέντερ επεσήμανε με τη σεριά του ότι «σύμφωνα με όλες τις γνωμοδοτήσεις, το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V είναι ένα καλό εμβόλιο, εν μέρει δε καλύτερο και από ήδη εγκριθέντα. Ως εκ τούτου, δεν ενδείκνυται τώρα να επεξεργαζόμαστε τα πάντα με τον κλασικό γραφειοκρατικά λεπτολόγο τρόπο κατά την εξέταση του εμβολίου αυτού. Οι αρμόδιες αρχές θα πρέπει να εγκρίνουν το εμβόλιο γρήγορα, με αποτελεσματικό τρόπο και χωρίς καθυστερήσεις. Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει επίσης να έλθει σε επαφή με τους παρασκευαστές του εμβολίου εγκαίρως. Η επείγουσα έκκλησή μου είναι να μην χάσουμε άλλη μία ευκαιρία», τόνισε ο Ζέντερ στην τηλεδιάσκεψη .
    Προηγουμένως, οι πρωθυπουργοί τριών ανατολικογερμανικών κρατιδίων (Σαξονίας, Σαξονίας-Άνχαλτ και Θουριγγίας ), δύο Χριστιανοδημοκράτες (CDU) και ένας του κόμματος της Αριστεράς (Die Linke) αντίστοιχα, είχαν επίσης ταχθεί εμφατικά υπέρ του εμβολίου Sputnik V με δηλώσεις τους στις εφημερίδες του Δημοσιογραφικού Ομίλου Funke.
    Πηγή: dpa, Funke-Mediengruppe
    Live οι εξελίξεις για τον κορονοϊό
    στην Ελλάδα & σε όλο τον κόσμο

    source

    >

    ΑΡΜΟΝΙΑ

    Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί, ή ξεραθεί!

    Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

    Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

    ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

    ****************************************** "ΑΡΜΟΝΙΑ" Ομάδα Ενεργών Πολιτών ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της Ομάδας Ενεργών Πολιτών "ΑΡΜΟΝΙΑ", ή των Συντακτών της...

    Τελευταία αρθρα