Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Περισσότερα
    ΑρχικήΕπικαιρότηταΠλύσιμο προσώπου το πρωί: Είναι καλό ή βλάπτει;

    Πλύσιμο προσώπου το πρωί: Είναι καλό ή βλάπτει;

    Κυριακή
    28
    Μαρτίου 2021
    Follow us
    Πλύσιμο προσώπου το πρωί: Τι πρέπει να κάνετε σύμφωνα με τον τύπο της επιδερμίδας σας
    Τόσο οι δερματολόγοι, όσο και οι bloggers ομορφιάς αλλά και οι influencers στο Instagram και τα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συνιστούν ότι πρέπει να πλένετε το πρόσωπό σας σε καθημερινή βάση, τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. Υπάρχουν πολλές γυναίκες που καθαρίζουν το πρόσωπό τους, μάλιστα, περισσότερες από δύο φορές την ημέρα, κάθε φορά που το νιώθουν αρκετά βρόμικο. Ωστόσο, κάτι τέτοιο θα μπορούσε να βλάψει περισσότερο, απ’ ό,τι να ωφελήσει το δέρμα σας;
    Κατά γενικό κανόνα, εάν καθαρίζετε το πρόσωπό σας το βράδυ πριν κοιμηθείτε, το πρωί αφού ξυπνήσετε δεν είναι απαραίτητο να το καθαρίσετε βαθιά, απλά να το ξεπλύνετε με λίγο δροσερό νερό. Αυτό βέβαια ισχύει στην περίπτωση που το πρόσωπό σας δεν έχει έρθει σε επαφή με κάτι που θα μπορούσε να είναι επιβλαβές για το δέρμα σας.
    Στην πρώτη περίπτωση, εάν δηλαδή το πρόσωπό σας είναι φυσικά ξηρό ή εάν τείνει να στεγνώνει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και του χειμώνα, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε λάδι καθαρισμού ή βάλσαμο για να προσθέσετε λίγη επιπλέον ενυδάτωση στο δέρμα και να ξεπλύνετε με ένα υγρό πανί.
    Εάν έχετε λιπαρό δέρμα, το σμήγμα σας μπορεί να συσσωρευτεί κατά τη διάρκεια της νύχτας. Εάν συμβαίνει αυτό, απλώς χρησιμοποιήστε λίγο νερό σε ένα ταμπόν και καθαρίστε απαλά το πρόσωπό σας και μετά ξεπλύνετε με νερό. Η ουσία είναι ότι πρέπει να πλένετε το πρόσωπό σας το πρωί μόνο εάν το δέρμα σας συγκαταλέγεται σε κάποια από τις δύο εξαιρέσεις. Διαφορετικά απλά ξεπλένετε το πρόσωπό σας με λίγο νερό.
    Εγγραφείτε στην λίστα μας για να λαμβάνετε το newsletter μας στο email σας
    Follow us

    source

    >

    ΑΡΜΟΝΙΑ

    Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί, ή ξεραθεί!

    Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

    Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

    ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

    ****************************************** "ΑΡΜΟΝΙΑ" Ομάδα Ενεργών Πολιτών ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της Ομάδας Ενεργών Πολιτών "ΑΡΜΟΝΙΑ", ή των Συντακτών της...

    Τελευταία αρθρα