Σμαράγδα Καρύδη: Περιγράφει την μάχη με τον κορονοϊό

0
136

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για την μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό και αποκάλυψε την αντίδραση της, όταν έμαθε το σενάριο για την σειρά «Παρά Πέντε».
Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της με τον κορονοϊό.
Η γνωστή ηθοποιός είπε ότι «είμαι πολύ καλά τώρα, έχω κάνει δύο μοριακά τεστ που έχουν βγει αρνητικά. Το ξεπέρασα εντελώς. Η δυσκολία ήταν ότι δεν ξέρεις πώς θα σου εξελιχθεί αυτό το πράγμα» και σημείωσε ότι «ευτυχώς δεν είχα κάποιο υποκείμενο νόσημα, οπότε οι πιθανότητες ήταν με το μέρος μου αλλά ποτέ δεν ξέρεις».
«Είναι πολύ βασικό να προσέξεις τον άλλον, γιατί μπορεί να το περάσεις στο πόδι κι άλλος να υποφέρει, να ταλαιπωρηθεί», συμπλήρωσε στη συνέχεια.
Επιπλέον, μίλησε για την σειρά «Παρά Πέντε» και είπε ότι «χαίρομαι πάντα όταν το βλέπω, δεν το βαριέμαι ποτέ και από ότι φαίνεται δεν το βαριέται και ο κόσμος. Έχει γίνει πια κλασσικό σαν τις παλιές ελληνικές ταινίες».
Επίσης, αποκάλυψε πως μόλις διάβασε το σενάριο είπε ότι ήθελε να κάνει το χαρακτήρα της Ντάλιας και ακύρωσε όλα τα άλλα της σχέδια.

source