Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Περισσότερα
    ΑρχικήΕπικαιρότηταΚλοπή από τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση - Δράστης ο...

    Κλοπή από τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση – Δράστης ο Βασίλης Γκουρούσης

    Αναστάτωση έχει προκαλέσει η είδηση ότι πίσω από την περιβόητη ληστεία των θυρίδων σε τράπεζα στο Χαλάνδρι βρίσκεται γνωστός 58χρονος Έλληνας, σεσημασμένος για κλοπές και απάτες με υπολογιστές.

    Σύμφωνα με την αποκάλυψη του «Πρώτου Θέματος», ο δράστης συνελήφθη σήμερα από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής,  για τη διάπραξη 4 διαρρήξεων και μίας απόπειρας διάρρηξης σε θυρίδες τράπεζας στο Χαλάνδρι, που διαπιστώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

    Η εφημερίδα προχώρησε και στην αποκάλυψη των στοιχείων του κάτι που προκάλεσε σοκ στον ευρύτερο καλλιτεχνικό χώρο καθώς πρόκειται για τον Βασίλη Γκουρούση, τον σύζυγο της γνωστής αισθητικού, Τέτας Καμπουρέλη.

    Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ίδιος κρατάει σκληρή στάση απέναντι στους αστυνομικούς και δεν έχει ομολογήσει.

    Ωστόσο, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας «σημαντικό ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης διαδραμάτισε και η εξειδικευμένη αυτοψία και διερεύνηση του χώρου των θυρίδων από ειδικά κλιμάκια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκε βιολογικό υλικό (D.N.A.) του 58χρονου σε σημείο διερρηγμένης θυρίδας που επέτρεψε την ταυτοποίηση του.

    Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία, κατάστημα και σε θυρίδα που διατηρούσε στο συγκεκριμένο τραπεζικό υποκατάστημα βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

    κλειδί θυρίδας και ρολόι χειρός μεγάλης αξίας,
    κινητό τηλέφωνο,
    (2) αναδιπλούμενα μαχαίρια και (7) κατσαβίδια, καθώς και
    (680) ευρώ, πλήθος εγγράφων, αποδείξεων και παραστατικών τραπεζών,

    Σημειώνεται ότι, ο 58χρονος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν, μεταξύ άλλων για αδικήματα όπως κλοπές, απάτες, υπεξαίρεση, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε απάτες με υπολογιστές.

    Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές και απείθεια οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

    >

    ΑΡΜΟΝΙΑ

    Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί, ή ξεραθεί!

    Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

    Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

    ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

    ****************************************** "ΑΡΜΟΝΙΑ" Ομάδα Ενεργών Πολιτών ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της Ομάδας Ενεργών Πολιτών "ΑΡΜΟΝΙΑ", ή των Συντακτών της...

    Τελευταία αρθρα