Θανάσης Ευθυμιάδης: Ξαπλώνει σε χωράφι γεμάτο χαμομήλι -«Πιείτε ένα φλιτζάνι, είναι δυνατός θεραπευτής»

0
111

Την αγάπη του για τη φύση και τις στιγμές που ζει μέσα σε αυτή αποτυπώνει μέσω των αναρτήσεών του στο Instagram ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Ο ηθοποιός, τα τελευταία χρόνια, έχει επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, επιλέγοντας να βρίσκεται κοντά στη φύση και να απολαμβάνει όσα αυτή προσφέρει. Μέσα από τα ποστ του ο Θανάσης Ευθυμιάδης, εκτός από την καθημερινότητά του, δίνει και διάφορες συμβουλές.

Στο τελευταίο του ποστ, ο Θανάσης Ευθυμιάδης ποζάρει ξαπλωμένος σε χαμομήλια, προτείνοντας στους ακολούθους του να πιουν ένα φλιτζάνι με το αφέψημα, χαρακτηρίζοντας, μάλιστα, το φυτό «ευεργετικό».

«Μάλλον κάπως έτσι μυρίζει ο Παράδεισος. Πλανήτης Χαμομήλι. Σε Ηρεμεί. Σε γαληνεύει. Σε γεμίζει δύναμη. Ένα βοτάνι που χρησιμοποιείται στα δικά μας μέρη από τα Αρχαία χρόνια! Πολλές οι χρήσεις του. Η απαλότητά του ταιριάζει παντού. Πιες ένα φλιτζάνι Χαμομήλι. Αυτό το ταπεινό φυτάκι είναι ένας δυνατός θεραπευτής! Αρχίζει η εποχή για μάζεμα (σε κάποια μέρη). Ευχαριστούμε Χαμομήλι», έγραψε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

source