Η Έλενα Ακρίτα ζητά συγγνώμη από τον Κώστα Μπακογιάννη για τον εμβολιασμό και το καπάκι

0
365

Η Ελενα Ακρίτα είχε κατηγορήσει τον Κώστα Μπακογιάννη ότι λέει ψέματα πως εμβολιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου, σχολιάζοντας τη φωτογραφία που ανήρτησε ο δήμαρχος Αθηναίων από τη στιγμή του εμβολιασμού του. Όπως είχε γράψει η Ελενα Ακρίτα στο Facebook: «Μην τηλεφωνείτε άλλο, έχουμε νικητή. Ο κ. Μπακογιάννης εμβολιάζεται με καπάκι στη σύριγγα από νοσοκόμα χωρίς γάντια και ο Ιονέσκο αυτοκτονεί». Οι αντιδράσεις για την ανάρτησή της ήταν έντονες, με αποτέλεσμα να κατεβάσει την ανάρτησή της μετά από λίγη ώρα.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τον εμβολιασμό του Κώστα Μπακογιάννη

Χθες, εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έκανε και η σύζυγος του Κώστα Μπακογιάννη, η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη που τρόλαρε την Έλενα Ακρίτα. Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή της στο Facebook, έγραψε: «Στα καπάκια κι εγώ. Άλλη μια Astrazenecan στην παρέα!».

Η συγγνώμη της Έλενας Ακρίτα στον Κώστα Μπακογιάννη
Ωστόσο, σήμερα, προφανώς μετά το σάλο που έχει προκληθεί, η Έλενα Ακρίτα, θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον δήμαρχο Αθηναίων, με νέα της ανάρτηση. Συγκεκριμένα έγραψε: «Δεν πόνεσε η ένεση, με εμβολίασαν με το καπάκι #not. Κύριε Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis σάς οφείλω μια ειλικρινή συγγνώμη».

Πηγή:parianostypos.gr