111,525ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου, 2021
111,525ΥποστηρικτέςΚάντε Like
ΑρχικήΕπικαιρότηταΌταν ο Θανάσης Βέγγος γνώρισε τον Νίκο Κούνδουρο και γεννήθηκε η «Μαγική...

Όταν ο Θανάσης Βέγγος γνώρισε τον Νίκο Κούνδουρο και γεννήθηκε η «Μαγική Πόλη»

Από την πρώτη του εμφάνιση στον κινηματογράφο το 1957, μέχρι και τον τελευταίο ρόλο του στη «Ψυχή Βαθιά» του Παντελή Βούλγαρη, ο Θανάσης Βέγγος μας χάρισε ατελείωτες στιγμές γέλιου και συγκίνησης, με τον τρόπο που μόνο εκείνος μπορούσε.
Οι αξέχαστοι ρόλοι του στις ταινίες «Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης», «Θανάση πάρε τ’ όπλο σου», «Παπατρέχας» κ.α., έμειναν αποτυπωμένοι στη μνήμη όλων όσοι αγαπήσαμε τον ελληνικό κινηματογράφο.
Πολλοί, όμως, δεν γνωρίζουν τον απρόσμενο τρόπο, με τον οποίο αυτός ο αληθινός «πολυτεχνίτης» ανακάλυψε το ταλέντο του στην υποκριτική και έκανε τα πρώτα του βήματα στον κινηματογράφο.

source

  • Tags
  • .
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -
>

ΑΡΜΟΝΙΑ Ομάδα Προστασίας Περιβάλλοντος

Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί (ή ξεραθεί)!

Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

****************************************** ΑΡΜΟΝΙΑ Ομάδα Προστασίας Περιβάλλοντος ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές (Γραφείο Πρωθυπουργού, Υπουργών, Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, στα Ελληνικά & Παγκόσμια ΜΜΕ, κλπ.) και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της ΑΡΜΟΝΙΑ, ή των Συντακτών της...

Πιο δημοφιλή