Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Περισσότερα
    ΑρχικήΕπικαιρότηταΤουρκικό πλοίο αναποδογύρισε στο λιμάνι του Castellon - Ένας νεκρός

    Τουρκικό πλοίο αναποδογύρισε στο λιμάνι του Castellon – Ένας νεκρός

    Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ένα από τα μέλη του πληρώματος βρέθηκε νεκρό. Πρόκειται για έναν 22χρονο Ινδό υπήκοο, ενώ παράλληλα αγνοείται και ένας τοπικός λιμενικός εργάτης, ισπανικής καταγωγής.
    Άλλοι 3 εργάτες τραυματίστηκαν, με τον έναν μάλιστα σοβαρά, καθώς βρίσκεται πλέον σε μονάδα εντατικής θεραπείας.
    Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα, ένας 46χρονος διασώθηκε και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Πρόκειται για τον εργάτη που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ. Ένας 31χρονος βρίσκεται επίσης στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση. Ο τρίτος τραυματίας έλαβε φροντίδα στο σημείο του ατυχήματος και δεν χρειάστηκε νοσηλεία.
    Αβέβαια παραμένουν τα αίτια του δυστυχήματος, με τοπικούς φορείς να επισημαίνουν πως το feeder είτε ανατράπηκε λόγω των εργασιών φόρτωσης είτε έχασε την σταθερότητά του λόγω ανισορροπίας των εμπορευματοκιβωτίων του.
    {https://twitter.com/chartering101/status/1399290450293493765}
    Το τουρκικό πλοίο «Nazmiye Ana» -με σημαία Παναμά- διεξήγαγε τις εργασίες φόρτωσης στην αποβάθρα Centenario, όταν έχασε τη σταθερότητά του και αναποδογύρισε.
    Συνολικά 10 άτομα έπεσαν από την αποβάθρα, συμπεριλαμβανομένων του πληρώματος του πλοίου και των λιμενεργατών που χειρίζονται τα εμπορευματοκιβώτια.
    Το feeder ανήκει στην τουρκική ναυτιλιακή εταιρεία Sinop, σύμφωνα με τη VesselsValue. Το πλοίο είχε ξεκινήσει από το λιμάνι της Βαρκελώνης με προορισμό το λιμάνι της Bejaia στην Αλγερία.
    {https://twitter.com/portcastello/status/1398402303875485697}

    source

    >

    ΑΡΜΟΝΙΑ

    Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί, ή ξεραθεί!

    Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

    Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

    ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

    ****************************************** "ΑΡΜΟΝΙΑ" Ομάδα Ενεργών Πολιτών ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της Ομάδας Ενεργών Πολιτών "ΑΡΜΟΝΙΑ", ή των Συντακτών της...

    Τελευταία αρθρα